Galatasaray Kombine Fiyatları

Bu konuyu okuyanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MertkanElpeze

Asistan
Katılım
6 Ekim 2010
Mesajlar
151
Reaksiyon puanı
4
Puanları
18
Kaynak : http://wp.me/p1dKsd-ep



Galatasaray spor klübümüz 2012 - 2013 sezonu kombine fiyatlarını nihayet açıkladı. Ben başta olmak üzere almayı düşünen bir çok Galatasaray'lı kardeşimiz fiyatlar hakkında bilgiyi merak ediyordur umarım. Bende ulaştığım bu bilgiyi sizlerle paylaşayım dedim. 12 Haziran 2012 tarihinde genel satış başlayacak ve daha önce kombinesi olmayan Galatasaraylılar istediği taktirde kombinelerini almaya başlayabilecekler.

Yenileme yapacaklar için normal fiyat üzerinden %10'luk bir indirim yapılacak ve yenileme tarihleri 10-27 Mayıs 2012. Bu durumda en düşük kombine bilet fiyatı 500 en yüksek ise 4000 TL
Yazının devamında Kombine fiyatlarını ve bilmeniz gerekenleri öğrenebilirsiniz.
trans.gif
Öncelikle kombine satışına dair bir grafiği sizlerle paylaşayım yenileme, sıfırdan alma, koltuk değiştirme gibi işlemler aşağıdaki tarihlere göre yapılacaktır.



Öğrenci İndirimi konusunda net bir bilgi bulunmuyor. Klubün yaptığı açıklamaya göre öğrenci indirimleri belirli yerlerde ve belirli sayılarda olacakmış. Bu yerlerin kale arkaları ve 1. Katlar olmaları muhtemel.

İnternet'ten kombine almak isteyen arkadaşlar hiç merak etmesinler. 10 Mayıs 2012 tarihinde yayına girecek olan http://www.gucumuzsizsiniz.com adresinden sorunsuzca kombine alabilecekler ve kombinesi olanlar yenileme işlemleri bu site üzerinden yapabilecekler.

Kombi Yer ve Fiyatları

Bu grafik için salih tunç'a teşekkürler.

Galatasaray Spor Klübü Resmi Web Sitesinde Bulunan Bilgiler

Kombine Yenileme Dönemi Başlıyor!

Üstelik birçok yenilik ve yepyeni avantajlarla!
Başarılı bir sezonun ardından sıra geldi kombine zamanına. Bütün bir sezon boyunca takımını yalnız bırakmayan ve önümüzdeki sezonda da tribünündeki yerini almak isteyen taraftarlarımız için beklenen an geldi.
Kombinesini yenilemek veya yeni kombine almak isteyen taraftarlarımız için bir online kombine satış sitesi oluşturduk. Bundan sonra internete erişiminiz olduğu her yerde bir tık uzağındayız.
Taraftarlarımızın hayatını kolaylaştıracak yeniliklerimizin ilki, fakat sonuncusu olmayacak olan online kombine satış sitemiz 10 Mayıs’ta siz taraftarlarımızın hizmetine açılacaktır. Zamanınıza değer verdiğimiz için... Size değer verdiğimiz için... Çünkü biliyoruz ki Gücümüz Sizsiniz!
Genel satışa çıkmadan önce, koltuklarını yenilemek isteyen mevcut kombine sahiplerimize öncelik hakkı tanıyoruz. Üstelik %10 indirimle!
10 Mayıs – 27 Mayıs tarihleri; sadece Türk Telekom Arena kombine kart sahiplerinin koltuklarını yenileyebileceği ‘kombine yenileme’ dönemi olacaktır. Bu süreçte mevcut koltuklarını almak isteyen taraftarlarımız sadakatlerinden dolayı %10 yenileme indirimi kazanacaklardır. GS Bonus sahipleri ayrıca %10 oranında bir indirim ve 12 taksit fırsatından faydalanabilecektir.
İşte kombine hakkında merak edilen sorular ve cevapları
• İlk defa kombine alacağım. 10 Mayıs’ta alabilecek miyim?
Hayır. İlk defa kombine alacak taraftarlarımız genel satışı beklemek durumundadır. 10-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek ‘kombine yenileme’ ve 28 Mayıs-10 Haziran ‘koltuk değiştirme’ dönemlerinden sonra yeni kombineler, 12 Haziran Salı günü genel satışa sunulacaktır. Yoğunluktan dolayı tarihlerde esneklik yaşanabilir. Kesin tarihler için lütfen web sitemizden yapacağımız duyuruları takip ediniz.

• İstanbul dışında yaşıyorum. Kombinemi almak için stada gelmek zorunda mıyım?
Hayır. 10 Mayıs’ta hizmete sokacağımız kombine satış sitesinden kombinenizi satın alabilirsiniz. (www.gucumuzsizsiniz.com ) Belirtmek isteriz ki eğer şu an kombine sahibi değilseniz genel satışa (12 Haziran 2012) kadar kombine satın alamazsınız.

• www.gucumuzsizsiniz.com sitesinde benim eski kombine sahibi olduğum nasıl anlaşılacak?
Sistemimize geçen sezon kombine alırken tarafımıza ilettiğiniz cep telefonu numaranız ile giriş yapabileceksiniz.

• Kombine sahibiyim ve önümüzdeki sezon yeniden kombine almak istiyorum. Ancak şu an sahip olduğum koltuğumu değiştirmek istiyorum ne yapmalıyım?
10Mayıs-27 Mayıs kombine yenileme dönemi sona erdikten sonra bu dönem içinde kombinelerini yenilemiş ancak koltuğunu değiştirmek isteyen taraftarlarımız için koltuk değiştirme dönemi olacak. 28 Mayıs-10 Haziran tarihleri içinde koltuğunu değiştirmek isteyen kombine sahipleri, sistemimize girerek mevcut koltuklarını değiştirebilir, yeni koltuk satın alabilirler. Altını çizmek isteriz ki mevcut koltuğunu değiştirmek isteyen kombine sahipleri, öncelikle kombine yenileme döneminde mevcut koltuklarını satın almak zorundadır.

• Koltuğumu belirtilen tarihlerde yenilemedim. Koltuk değiştirme döneminde yenileyebilir miyim?
Hayır. Belirtilen tarihlerde mevcut koltukların satın alınması gerekmektedir. Aksi takdirde %10 yenileme indiriminden faydalanamayacaklar ve yeni bir koltuk seçmek için genel satışı (12 Haziran) beklemek durumunda kalıp öncelik hakkını yitirmiş olacaktır.

• Mevcut koltuğumu değiştirirken fiyat farkı ödeyecek miyim?
Eğer mevcut koltuğunuz ile yeni satın alacağınız koltuk arasında fiyat farkı var ise bu fark ödenecektir.

• Öğrenci indirimi olacak mı?
Bu sezon genel satış (12 Haziran) ile birlikte sınırlı sayıda koltuk öğrenci indirimi ile satılacaktır. Öğrenci indirimi tarafımızca belirlenecek bloklarda yapılacak olup indirim oranı liste fiyatı üzerinden %30 olacaktır. GS Bonus sahipleri, yine %10 kart indiriminden yararlanabileceklerdir.

• Geçen yıl öğrenci kombinesi almıştım. Kombine yenileme döneminde bu indirimden yararlanabilecek miyim?
Hayır. Mevcut koltuğunuzu öğrenci indirimi ile satın alamayacaksınız. Öğrenci indiriminden yararlanmak isteyen taraftarlarımız genel satışı (12 Haziran) beklemek durumundadır.

• Hem mevcut koltuğumu yenileyeceğim hem de ekstra koltuk alacağım? Ekstra koltuklar için genel satışı mı beklemek durumundayım?
Hayır. Sadece kombine yenileme döneminde (10-27 Mayıs) koltuğunu satın alan taraftarlarımız, koltuk değiştirme döneminde (28 Mayıs-10 Haziran) ekstra koltuk alabilme şansına sahip olacaktır.

• Koltuk değiştirme döneminde kaç adet ekstra koltuk alabilirim?
Yenilediği koltuk sayısından bağımsız olarak her kullanıcı sadece 2 ekstra koltuk alma hakkına sahiptir.

• Koltuk değiştirme döneminde ekstra alacağım koltuklar için %10 indirimden yararlanacak mıyım?
Hayır. Sadece kombine yenileme döneminde (10-27 Mayıs) mevcut koltuğunuz için aldığınız yenileme indirimi dışında bir indirim olmayacaktır. Ekstra alacağınız koltuklar için GS Bonus sahibi iseniz bankanın sağlamış olduğu %10 indirimden yararlanabilirsiniz.

• Kredi kartım yok. www.gucumuzsizsiniz.com’dan nasıl kombine satın alabilirim?
Sitemizde ödeme seçenekleri arasında kredi kartı dışında havale ve EFT seçeneği bulunmaktadır. Bu seçeneklerden birini tercih ederek kredi kartsız satın alma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Ancak bu seçenekler ile GS Bonus’un sağladığı %10 indirim ve 12 taksit fırsatından yararlanamıyor olacaksınız.
 

Persona Grata

Müdavim
Emektar
Katılım
21 Aralık 2009
Mesajlar
3,516
Reaksiyon puanı
53
Puanları
48
Yenielemek istiyorum ama şu an maddi açıdan parlak bir dönemde değilim. :laugh:

Haziranı bekleyeceğiz artık. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst