Doktor Strange
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Bu sene Beşiktaş şampiyon olacak gibi gözüküyor. Sizce hala galatasarayın şansı varmıdır. Fenerbahçenin?
İmkansız gibi birşey.Kendim beşiktaşı destekliyorum ve kısaca bir hesap yaptım.Biz son 4 maçta 1 Yenilgi 1'de beraberlik hakkımız varken sizin haklarınız daha az ve olasılıksız gibi görünüyor.Bu sene Beşiktaş şampiyon olacak gibi gözüküyor. Sizce hala galatasarayın şansı varmıdır. Fenerbahçenin?
Derin güçler dediğiniz MHK her maç yanınızda zaten daha ne olmasını bekliyorsunuz ki rakipler maça mı çıkmasın?Bir aksilik yaşanmazsa, derin güçler kapamazsa inşallah BEŞİKTAŞ şampiyon olur. İkinci fb olur diyorum.
Bununla ilgili tartışmaya girmeyeceğim anlayan anladı zaten.Derin güçler dediğiniz MHK her maç yanınızda zaten daha ne olmasını bekliyorsunuz ki rakipler maça mı çıkmasın?
FB,alanya maçının tekrarını istedi.Eğer tekrar olursa zaten her şey ortada olurBununla ilgili tartışmaya girmeyeceğim anlayan anladı zaten.
Beşiktaş Alanya maçında yaptıkları sayesinde şampiyonluğu garantiledi o maçtan beri söylüyorum. Bir oyuncu 2 kez boş kale kaçırıp kalecisi de ne hikmetse hiçbir topa elini uzatmadı. Aynı kaleci FB-Alanya maçının son dakikasında röveşata çekmişti.
Aynen doğru diyorsun.
Büyük İhtimallen Bjk olucak doğruFenerbahçe belki olabilir ama
Bjk şampiyon olacak.
bende gsden yanayım bu sene şampiyon olcağımıza inanıyorum.bugün belli olcak gs den yanayım![]()