Galatasaray`ın Hala Şampiyon Olma Şansı Varmı.

Sizce bu sene Beşiktaşmı,Galatasaraymı,Fenerbahçemi,Trabzonspormu şampiyon olur.

• Beşiktaş

Kullanılan: 7 33.3%
  • Galatasaray

Kullanılan: 7 33.3%
  • Fenerbahçe

Kullanılan: 6 28.6%
  • Trabzonspor

Kullanılan: 2 9.5%

• Kullanılan toplam oy
    21

Doktor Strange

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sene Beşiktaş şampiyon olacak gibi gözüküyor. Sizce hala galatasarayın şansı varmıdır. Fenerbahçenin?

Reaksiyon puanı
8,191
Beşiktaş Alanya maçında yaptıkları sayesinde şampiyonluğu garantiledi o maçtan beri söylüyorum. Bir oyuncu 2 kez boş kale kaçırıp kalecisi de ne hikmetse hiçbir topa elini uzatmadı. Aynı kaleci FB-Alanya maçının son dakikasında röveşata çekmişti.

emin:)

Profesör
Reaksiyon puanı
1,124
Bu sene Beşiktaş şampiyon olacak gibi gözüküyor. Sizce hala galatasarayın şansı varmıdır. Fenerbahçenin?
İmkansız gibi birşey.Kendim beşiktaşı destekliyorum ve kısaca bir hesap yaptım.Biz son 4 maçta 1 Yenilgi 1'de beraberlik hakkımız varken sizin haklarınız daha az ve olasılıksız gibi görünüyor.

Reaksiyon puanı
2
Galatasaray çok zor. Beşiktaş %90 Fenerbahçe %10 bence. Zaten Fenerbahçe ve Galatasaray kendi aralarında CL yarışına girecekler diye düşünüyorum.

Doktor Strange

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beşiktaş Alanya maçında yaptıkları sayesinde şampiyonluğu garantiledi o maçtan beri söylüyorum. Bir oyuncu 2 kez boş kale kaçırıp kalecisi de ne hikmetse hiçbir topa elini uzatmadı. Aynı kaleci FB-Alanya maçının son dakikasında röveşata çekmişti.

Aynen doğru diyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fenerbahçe belki olabilir ama
Bjk şampiyon olacak.
Büyük İhtimallen Bjk olucak doğru

berke0007777

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Galatasaray ilk yarıyı 2 farkla önde bitirirse diğer takımlar oynamayı bırakırlar zaten. :D Şampiyon Galatasaray. Beşiktaş da şampiyon olabilir ama fb şampiyon olacak diyenin futbolla alakası yoktur. Net.