Galatasaray Hagi'yi gönderiyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
G.Saray’da başkan Polat ve yönetim, Hagi’nin yükü taşıyamaması ve son dayanak olan Türkiye Kupası’ndan da elenilmesi halinde Rumen hocayı göndererek, yardımcısı Tugay Kerimoğlu’nu takımın başına geçirecek!

598518_detay.jpg

Galatasaray’da kötü gidişin sürmesi ve kupadeki yenilgi sonrasında koltuğu iyice sallanan teknik direktör Hagi’nin yerine düşünülen teknik direktör adayını HABERTÜRKaçıklıyor.

Başkan Adnan Polat ve kurmaylarının G.Antep maçı sonrası yaptığı durum değerlendirmesinde mağlubiyetlerin devam etmesi halinde ‘B planı’ uygulamasına geçmeyi düşündükleri öğrenildi. Bugünkü Eskişehir ve ligdeki G.Antep ile kupa rövanşında G.Antep mücadelelerinden istenen sonuçlar alınamazsa, Hagi’nin sözleşmesi fesh edilecek ve takım antrenör Tugay Kerimoğlu’na teslim edililecek. Operasyon sık sık hoca değişikliği yapılması nedeniyle şimdilik herkesten gizleniyor.

ADNAN POLAT’IN DA SABRI TÜKENDİ

Başarısızlıklar nedeniyle sıkıntı yaşayan başkan Adnan Polat’ın artık Hagi’ye olan inancını ve sabrının tükendiği de bildirildi. Yapılan transferlere karşın beklenen başarının gelmemesiyle bunalan Polat ve yönetiminin, bir ay sonra oynanacak rövanşta kupaya veda edilmesi durumunda bu operasyonu sezon sonunu beklemeden yapacağı ifade edildi. Hagi’nin, başarısızlığın sürdürmesi halinde görevine son verecek olan yönetim, vakit kaybetmeden Tugay’ı takımın başına getirecek. Yönetim, beklentilerin sıfıra indiği dönemde genç hocaya bir şans verecek. Tugay’a Hagi’den daha çok güvenen Polat’ın henüz bu konuyu Kerimoğlu ile görüşmediği de belirtildi.

HTSPOR

Erhan Telli'den yine sallamasyon bir haber okudunuz...

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Sallama ama gerçekten böyle bir şey düşünülüyorsa yöneticilerin beyinsizliğinin ispatı olur...

EXPERT21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bir beşiktaşlı olarak haginin gitmesini istemiyorum hagi herkesın gönlune taht kurmuş bir efsane bence. sadece zamansız getirdiler onu adamcağız ne yapsın

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Adamı bir dönem bile durutmadılar :D

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
kısa vaadeli mi kullanıyolar bu adamı nedir her gelişinde gidişi böyle :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sezon sonunda zaten gidecek bunu bilmeyen yok ki.

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
sırada tugay var deniliyor eğer doğruysa yazık olur bir kez daha ,Tugay'dan sonra sırada hangi eski Galatasaraylı olacak şu da bir gerçek Hagi zaten şimdi olmasa bile sezon sonunda gidecek bunu bilmeyen mi var?

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Yap boza aynen devam, kendi gideceğine hala göndermenin peşinde