• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Galatasaray Eurocup'ta FİNALDE...!

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
FIBA Eurocup | FİNALDEYİZ!

Galatasaray Bayan Basketbol Takımı, FIBA Eurocup yarı final rövanşında Rusya temsilcisi Dynamo Kursk'ı 62-39 yenerek finale yükseldi!

B_3468_B_3234_seiB.jpg

Tarihi bir başarıya imza atan takımımızda 62 sayının 38'ini Seimone Augustus attı.

Rusya'daki 61-47'lik maçın rövanşını 23 sayı farkla, 62-39 kazanan kızlarımızın finaldeki rakibi, Dynamo Moskova'yı her iki maçta da (76-71 / 75-85) yenen Cras Basket Taranto (İtalya) oldu.

FIBA Eurocup final ilk maçı 2 Nisan'da Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda, rövanş 9 Nisan'da İtalya'da oynanacak. Karşılaşmalar sonunda averaj üstünlüğü sağlayan taraf, Avrupa kupasının sahibi olacak.

Kaynak

İlk yarı 6 sayı geride bitirince umudumu kesmiştim ama haberi görünce resmen şok oldum. Helal olsun size Kızlar!.. Augustus tek balına almış resmen turu. Dinmesin devam etsin... Darısı Sami Yen'e... :innocent:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
15 sayı fark atmamız gerekiyordu 23 atmışız. Tebrikler Dişi Aslanlar.

Darısı UEFA'da futbol takımımızın başına. ;)

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
helal olsun valla yenemeyiz diyodum ama acayip fark atmışlar!!

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Deplasmanda fena dağıldık. 14 sayı fark yedik. Ama koç kendinden çok emindi, bu işi İstanbul'da bitiririz dedi, dediğini de yaptı. Harikasınız kızlar. Bu arada dünya bir yana Işıl Alben bir yana. ;)