Galatasaray-Beşiktaş Maçı

Nymphext

Asistan
Reaksiyon puanı
191
Galatasarayın 3. golü beşiktaşa karşı haksız verilen autdan sonra geldi onun dışında galatasarayın hakettiği bir galibiyetti bugün beşiktaş çok ruhsuz oynadı.(beşiktaşlıyım)
Sizin maç hakkındaki yorumlarınız neler? (Lütfen saygı içerisinde yorumlarımızı belirtelim)

Yunus5561

Asistan
Reaksiyon puanı
210
Galatasarayın 3. golü beşiktaşa karşı haksız verilen autdan sonra geldi onun dışında galatasarayın hakettiği bir galibiyetti bugün beşiktaş çok ruhsuz oynadı.(beşiktaşlıyım)
Sizin maç hakkındaki yorumlarınız neler? (Lütfen saygı içerisinde yorumlarımızı belirtelim)
Haklısın ben de aut konusunda Beşiktaş'a haklılık veriyorum ama bunu bağlamayalim maç sonucuna bu yüzden kaybetmediniz ve penaltı kararı saçma Beşiktaş'a verilen penaltı dan bahsediyorum ama sonuç Galatasaray kazandı bunu hakeme bağlamayalim yeter hakemde sıkıntı yok

Reaksiyon puanı
277
yav ben bu futboldan hiç anlamıyorum ha :P herkez küçüklüğünde ramdom bir takımı destekliyip onun için kavga ediyor kalp kırıyor küfürleşiyor kimi zaman evini yakıyor o futbolcular yada o takımın başındakiler sizi tanımıyor önemsemiyor hadi milli maç deseniz neyse hadi bir akrabanız falan o takımda top tutucu falan olsun onada neyse :P hadi futbol üzerinden kumar oynuyorsunduur(OHA)onada hadi neysede sebepsiz yere böyle takım tutmak ve kalp kırmak saçmalık tabi siz yapıyorsunuz demiyorum kimisi sadece futblou sevdiği için izler ve analiz eder ama bence takım tutmak saçmalık

TheLastWarrior

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,045
Bugün bu ikisi çok iyidi hatasız oynadılar ben galatsaraylı olarak maç öncesi bjktsın yeneceğini düşünüyordum fatih terim yine her hafta olduğu gibi farklı 11 ile cıktı ama bjktas gercekten kötü oynadı yenersek mucize olur demiştim yendik bundan sonrası hersey olabilir

IMG_20210508_225102.jpg

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Ne Beşiktaş kazandı, ne Galatasaray kazandı. Dostluk da kazanamadı. Yayıncı kuruluş kazandı.
Şampiyon belli değilse maçlar daha fazla ilgi çeker.. Kaybeden taraftarlar olur hep..

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
yav ben bu futboldan hiç anlamıyorum ha :p herkez küçüklüğünde ramdom bir takımı destekliyip onun için kavga ediyor kalp kırıyor küfürleşiyor kimi zaman evini yakıyor o futbolcular yada o takımın başındakiler sizi tanımıyor önemsemiyor hadi milli maç deseniz neyse hadi bir akrabanız falan o takımda top tutucu falan olsun onada neyse :p hadi futbol üzerinden kumar oynuyorsunduur(OHA)onada hadi neysede sebepsiz yere böyle takım tutmak ve kalp kırmak saçmalık tabi siz yapıyorsunuz demiyorum kimisi sadece futblou sevdiği için izler ve analiz eder ama bence takım tutmak saçmalık
Herkes rastgele tutmuyor. Ayrıca takım tutmak milyonlarca insanla aynı ruhu, aynı sevinci ve üzüntüyü yaşamak demek. Geçmiş ve gelecekle bir iletişim aracı gibi. Sen öleceksin belki ama takımın ölmeyecek, takımın mücadeleye devam edecek. Kısacası iş o kadar basit değil.