"Galatasaray ayıp etti"

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş'tan Galatasaray'a Ergin Ataman sitemi... Siyah-beyazlı ekibin basketbol komitesi başkanı Abdullah Sözer, mevcut sponsorun çekildiği gün içinde Galatasaray'ın Ergin Atamanla anlaşmasını eleştirdi ve "Galatasaray ayıp etti" dedi.
ataman3_IAOPS.jpg

Beşiktaş Kulübü Basketbol Komitesi Başkanı Abdullah Sözer, başantrenör Ergin Ataman ile anlaşma sağlayan Galatasaray Kulübü'ne tepki gösterdi.

''Galatasaray ayıp etti'' ifadesini kullanan Sözer, ''Galatasaray başkanı Ünal Aysal, Ergin Ataman konusunda hiç olmazsa başkanımızı aramalıydı. 3 kupa almış bir takımın antrenörüne, sponsorunun çekildiği gün imza attırmak etik değil. Avrupa Ligi'ne katılacak bir takımın çalıştırıcısını aldılar. Ayıp ettiler. 'Galatasaraylıyız' diyorlar. Hiç olmazsa Ünal Aysal, başkanımızı arasaydı. Sıradan bir takımın antrenörünü almıyorlar. Beşiktaş'ın antrenörünü alıyorlar'' diye konuştu.

Kendilerine büyük başarılar kazandıran Ataman'ın da eski sponsorlarına fazla adapte olduğunu öne süren Abdullah Sözer, ''Milangaz'ın çekilmesi onda bir hayal kırıklığı yarattı. Psikolojik olarak Erdoğan Demirören'e çok bağlandı. Beşiktaş'ı ikinci planda tuttu. Ben kendisine 600 bin dolar teklif etmiştim. Bizimle fazla konuşmadı. Fazla Milangaz'a adapte oldu. Son dakika sponsorluk olmayınca yıkıldı. Gitmek istemiyordu. Gitmek istediğine gönülden inanmıyorum'' dedi.

''GÖNLÜM ERMAN KUNTER'DEN YANA''
Siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, sponsor ve antrenör konusunda çalışmalarının ise sürdüğünü dile getirdi.

Antrenör konusunda gönlünün Erman Kunter'den yana olduğunu vurgulayan Sözer, ''Sponsor ve antrenör arayışlarını aynı anda sürdürüyoruz. Gönlüm Erman Kunter'den yana. Kendisi zaten Beşiktaşlı. Sporculuğu on numaraydı. Türkiye'nin en büyük basketbolcusuydu. Umarım Fransa'daki kulübüyle olan sözleşmesi de kendisiyle anlaşmamıza izin verecek ölçüdedir'' ifadesini kullandı.

Kulüp başkanı Fikret Orman'ın ABD'de olduğunu ve yarın Türkiye'ye döneceğini kaydeden Sözer, ''Kendisi olaya hakim. Sürekli görüşme halindeyiz'' şeklinde konuştu.

Abdullah Sözer son olarak, kendilerine geçtiğimiz sezon 3 kupa kazandıran antrenör Ergin Ataman'a, kendilerine yaşattığı başarılardan dolayı teşekkür etti.

KAYNAK

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
sanki Ataman'ı alnına silah dayayıp getirdik. 3 kupalı ve euroleaguede oynayacak takım hocasını elinde tutamıyorsa yönetim kendini eleştirsin.

milangaz YD başkan olduğu için sponsor olmuştu. devam etmeyeceği aşikardı. yönetim önceden buna göre planını yapmalıydı.

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
millet ne kadar komik sponsor çekilmeden önce zaten anlaşmak üzereydi galatasaray :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Bu gayet normal bir şey, bi kaç hafta önce gideceği belliydi zaten.Doğru mu bilmem Ergin Atamanın bildiğim kadarıyla gs clup kartı mı ne varmış zaten, kullanıyormuş. Bu arada mahmuti de fenerbahçeye gelebilir.

Reaksiyon puanı
10,315
Bu arada mahmuti de fenerbahçeye gelebilir.

yok arkadaş, istemem!
mahmuti bize pek uymaz.
madem ataman galatasaraya gelmiş, onu da beşiktaşla takas etsinler,
bizden uzak!

ben atamanın galatasaraya gelmesini normal karşıladım.
yani kusura bakmayın ama, bunda öyle pek "etik"lik bir durum yok arkadaşlar.
nihayetinde bu adamlar profesyonel, hiç kimseyle kıyamete kadar nikah kıymazlar.
hem maddi, hem manevi açıdan istikballerini daha parlak gördükleri yer neresi orasını seçme hakları vardır.
hani dereyi geçerken at değiştirme meselesi değildir bu.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Bende tam bilmiyorum. :D Kulüpten açıklama gelmediği sürece hiç bir habere inanmamak farz tabiki. :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
yok arkadaş, istemem!
mahmuti bize pek uymaz.
madem ataman galatasaraya gelmiş, onu da beşiktaşla takas etsinler,
bizden uzak!

ben atamanın galatasaraya gelmesini normal karşıladım.
yani kusura bakmayın ama, bunda öyle pek "etik"lik bir durum yok arkadaşlar.
nihayetinde bu adamlar profesyonel, hiç kimseyle kıyamete kadar nikah kıymazlar.
hem maddi, hem manevi açıdan istikballerini daha parlak gördükleri yer neresi orasını seçme hakları vardır.
hani dereyi geçerken at değiştirme meselesi değildir bu.
tepki gösterenler basketbol ve voleybol gibi sporlar ile pek ilgisi olmayan, futbol taraftarları. olaya futboldaki bakış açısı ile bakıyorlar.

futbol duşındaki branşlarda takım değişimi sıradan bir olaydır. özellikle de büyük takımlar arasında.

codding

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar bunlar profesyönel insanlar değil mi? neden ayıp olsun ki? isteyen istediği yere gider kimsede karışamaz yok sponsor yok başka şey. biraz fazla ödeme yapsaydınızda kaçırmayaydınız...

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88
İsimlere pek takıldığımızdan böyle sorunlar çıkıyor. İsimler gelip geçici. Sözleşmesi biten devam etmek istemiyorsa gider.

Taraftarın kızgınlığı futbol taraftarı olunmasından değil, E. Ataman'ın sürekli Milangaz ismini öne sürerek devam edip etmeyeceğini söylemesiydi.

Milangaz gider, başka sponsor gelir. Ergin gider, Erman gelir böyle bu işler.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Galatasaray Mahmuti ye koçluk değil de başka bir görev vermek istiyor diye duymuştum.
Fenerbahceye geleceğini zannetmiyorum

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Profesyonel Kişiler böyle davranacaktır.
Bunda Bir Ayıp göremedim ben.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Ne ayıbı arkadaşım?

Adamı kulağından mı tuttuk getirdik?

Zorla anlaşma mı imzalattık?

Çok şey söylerdim de neyse.

Rufat

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sanki Ataman'ı alnına silah dayayıp getirdik. 3 kupalı ve euroleaguede oynayacak takım hocasını elinde tutamıyorsa yönetim kendini eleştirsin.

milangaz YD başkan olduğu için sponsor olmuştu. devam etmeyeceği aşikardı. yönetim önceden buna göre planını yapmalıydı.
Aynen

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ayıp değilde bu işlerde öyle bir nezaket gösterilebilir.Beşiktaşa görüşmek için masaya oturacakmısın diye sorulabilirdi...