• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Galatasaray Avrupa'ya gidemezse...

crewd0x

Profesör
Galatasaray Yönetimi, Avrupa Ligi’ne katılma hedeflerinin gerçekleşmemesi durumunda futbolculara ağır cezalar verecek...

Avrupa biletini kaçırmak istemeyen Galatasaray’da bu hedefin gerçekleşmemesi durumunda oyunculara ağır cezalar gelecek. Hafta içinde, sezon sonunda yapılacak revizyonun sinyallerini veren Başkan Adnan Polat, sarı-kırmızılı ekip Avrupa’da mücadele etme hakkı kazanmazsa, işte o zaman operasyonun boyutunu genişleterek daha da ağırlaştıracak.

Bazı yöneticilerin geçtiğimiz günlerde yönetim toplantısında gündeme getirdiği, “Maç başı ve galibiyete prim oluyorsa, başarısızlığa da ceza neden olmasın” önerisi şimdilik takımın motivasyonunun bozulmaması için gündeme getirilmezken, takımın Avrupa Ligi’ne katılamaması durumunda para cezası yaptırımının uygulanacağı ifade edildi.

Sarı-kırmızılı idareciler, sezon içerisinde belirledikleri her hedef için de özel prim vermeyi vaat ediyordu. Ancak, uygulamanın fayda getirmemesi üzerine bu sistemden de vazgeçildi.

Kaynak

Galatasaray avrupaay gidemezse turkiye aavrupada basarısız olacak ne oalcak

tek dusuncemiz bu

bu tarz haberlerden ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum. Kaç kere dedim yalan yanlış haberlerle milletin vaktini çalıp, yersiz gerginliklere mahal verecek kesmece haberlerle forumu kirletmeyin diye... :angry:

hadi gazeteler bu işi ekmek parası için yapıyo, ya sizin amacınız ne çok merak ediyorum... :whistling::whistling::whistling: