Galatasaray Avrupa da Yola Devam Ediyor..

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
19122007213732_1601_302883257.jpg

UEFA CUP | Galatasaray 0 - Austria Wien 0

Galatasaray, UEFA Kupası H gurubundaki son maçta Austria Wien ile karşılaştı. Galatasaray maçtan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Grubumuzdaki diğer maçta Bordeaux, deplasmanda Panionios'u 2-3 mağlup edince Galatasaray, Panionios ile 4'er puanda olmasına rağmen Panionios'u grupta oynadığı maçta 0-3 yendiği için gruptan çıkmaya hak kazandı.

Galatasaray
Orkun, Uğur, Song, Servet, Volkan, Sabri, Barış, Mehmet Topal, Arda, Nonda, Hakan

Austria Wien
Fornezzi, Troyansky, Ertl, Sariyar, Majstorovic, Mair, Blanchard, Metz, Acimovic, Lafata, Lasnik

1. YARI
1' Hakan ceza sahasında topla buluştu. Kaleci ile karş karşıya kaldı. Şutu defanstan geri döndü.
5' Arda ceza sahası dışına seken topa gelişine vurdu. Top defanstan geri döndü.
12' Sağ köşeden bir korner atışı kullandık. Sabri'nin ortasına Arda kafayı vurdu. Top kalenin az farkla yanından dışarı gitti.
14' Lasnik'in kullandığı serbest vuruş kaleci Orkun'da kaldı.
15' Nonda altıpas içinde topla buluştu. Karambolde topu Hakan'a çıkarmak istedi. Defans müdahele ederek topu uzaklaştırdı.
16' Arda yapılan faul sonrası yerde kaldı. Rakip ceza alanının sol köşesinden serbest vuruş kullandık. Sabri'nin kaleye direkt şutunu kaleci Fornezzi kornere tokatladı.
20' Blanchard'ın ceza sahası dışından şutu defansa da çarparak kornere gitti.
24' Kornerden gelen Arda altıpas içindeki karambolde vurdu. Top defanstan geri döndü.
27' Nonda ceza sahasında topla buluştu. Şutunu defans karşıladı.
36' Sabri'nin sağ kanattan açtığı topu Barış ceza sahasına kaldırdı. Hakan Şükür kafaya çıktı. Nonda önüne inen topa vurdu. Defanstan geri döndü.
44' Sabri'nin ceza sahası dışından ayağının dışıyla vurduğu top üst direğe çarpara dışarı gitti.
44' Sabri'nin ceza sahası dışından ayağının dışıyla vurduğu top üst direğe çarpara dışarı gitti.
45' İlk devre sona erdi.

Maçta ilk devre 0-0 sona erdi. Grubumudaki diğer maçta Panionios 2 - Bordeaux 1 (İlk yarı)

2. Yarı
48' Servet'in ceza sahası dışından şutu kalenin yanından dışarı gitti.
49' Aynı mesafeden Mehmet Topu şutu denedi. Vuruşu kalenin yanından dışarı gitti.
53' Volkan sol kanattan sıfıra indi. Ortasını defans karşıladı.
60' Hakan Şükür ceza sahasında topla buluştu. Kaleci ile karşı karşıya pozisyonda vurdu. Top kaleciden sekti. Defans topu uzaklaştırdı.
61' Hakan Şükür'ün yerine Hasan Şaş, Barış'ın yerine Ümit Karan oyuna dahil oldu.
64' Uğur ceza sahasına girdi. Kaleci ile karşı karşıya pozisyonda şutu kaleciden geri döndü. Nonda karambolden senek topu sağdaki Sabri'ye pas olarak verdi. Sabri'nin şutu kalenin oldukça uzağından dışarı gitti.
67' Hasan Şaş'ın ceza sahası dışından sol ayağı ile vurduğu bombeli şutunu kaleci son anda kornere çeldi.
68' Wien tehlikeli geldi. Sol kanattan Lafata topu getirdi. Kale ağzındaki Lasnik'e topu uzatmak istedi. Orkun yatarak topa sahip oldu.
72' Arda rakip ceza alanın sağ köşesinden sert vurdu. Top kaleci Fornezzi'de kaldı.
74' Ümit Karan ceza sahası yayının üzerinden vurdu. Top kalenin üzerinden dışarı gitti.
76' Wien'da Mair'in yerine Aigner oyuna dahil oldu.
82' Sabri'nin yerine Serkan Çalık oyuna dahil oldu.
84' Serkan'ın uzaktan şutu defansa çarparak kornere gitti.
86' Wien'de Troyansky'nin yerine Schiemer oyuna girdi.
87' Blanchard'ın sert şutu defans arasında sekerek Orkun'un önünde kaldı.
88' Ümit Karan'ın ceza sahası dışından şutu kalenin üzerinden dışarı gitti.
90' Maç 4 dakika uzadı

Maç 0-0 sona erdi. Grubumuzdaki diğer maçta Bordeaux, deplasmanda Panionios'u 2-3 mağlup edince Galatasaray, Panionios ile 4'er puanda olmasına rağmen Panionios'u grupta oynadığı maçta 0-3 yendiği için gruptan çıkmaya hak kazandı.

Kaynaö: http://www.galatasaray.org/uefa/detay.asp?PID=1601&HID=1&haberID=302883

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ya sorma deli oldum, bi beceremedik şu dandik takımı yenmeyi, dua etsinler fransızlar kıyak geçti yoksa dönüyoduk anamızın ligine..

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181
Yeni transferlerimizle raylara oturacaktır cimbom şimdi top yönetimde ..

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
GS'dan bir şey olmaz. Beşiktaştan da olmaz.. Üzülerek söylüyorum bu böyle.. hiç çıkmasaydı daha iyidi.

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ülke puanımız için kim ne kadar gidebiliyorsa gitsin.

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181
pesimist dedi ki:
GS'dan bir şey olmaz. Beşiktaştan da olmaz.. Üzülerek söylüyorum bu böyle.. hiç çıkmasaydı daha iyidi.

Olur be abi geçmişte oldu yine olacaktır en azından biz buna inanmalıyız ne dedim olumsuz düşüncelerden uzak arınmş bir şekilde gruptan çıkacağımıza inanalım bak çıktık Troy ;)

honen

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Basit takımlarla berabere kalıyor olacak işmi.diğer maça dua etsinler artık.

crx

Asistan
Reaksiyon puanı
8
gruplarda performans berbattı ama zamanla değişebilir belli olmaz ;) umarım değişir yani :L >X<

FeeLiT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
crx dedi ki:
gruplarda performans berbattı ama zamanla değişebilir belli olmaz ;) umarım değişir yani :L >X<

Aynı tas aynı hamam hiç bişi beklemesin kimse fener dışında ;)

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181

Bekliyorum ama 2. uefa kupasını ;) Bu yolda önümüzü açtığın için teşekkürler bordeux artık burdan sonrasını biz hallederiz ..

flood_77

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ahh cımbom ahh kaderı baska takımların ellerınde olacak takımmıydın be. :(

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181
Yahu unutun alla allaa hadi hep birlikte tek yürek 2. uefa kupasını getirmeye ..

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Akşam e2 kanalını açtım, Panionios 2-0 öndeydi, Galatasaray elendi dedim, sabah gazetede tur atladığını gördüm, hemde kazanması gereken maçta berabere kalarak, böyle şans görmedim :) Tebrikler.

Jemand

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Adamlar(Bordeaux) 2-0 dan mac aliyo Gs kendi evinde dandik bir takimi yenemiyo
cik cik cik :) buruk bir sevinc

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181
Kendileride biliyor ne b..k yediklerini hiç merak etmeyin düzelecek daha da iyi olacaklardır ..

Arbalot

Asistan
Reaksiyon puanı
13
İlk defa bir Galatasaraylı olarak takımımdan bu kadar nefret ettim.

Bir de neden bordo maçı aldı onu anlamadım üstelik gençleri ile çıktığı halde ve bir çıkarı olmadıgı halde her halukarda gruplardan çıkıyordu.

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181
Yapmayın be abi sözü getiriyorsunuz gruptan neden çıktığa, öyle veya böyle biz bu gruptan çıktık mı? Çıktık eee gerisi cimbomun artık kendisini göstermesinde, siz sanıyormusunuz ki bizi böyle bu durumda bırakacaklar, takımımız eminim telafi edecektir karşısına çıkacak devleri bir bir devirerek ..

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Ehh bizim oyuncular artık uyanır diye düşünüyorum. (A)

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Şans diye buna derim grupta 3 de 3 yapan wieni evinde yenemedi Gs. .Bir Fenerli olarak ben bile bıktım.Biraz gayret yav.2. Uefa bu futbolla hayal ama ne kadar gidebiliyosa gitsin Avrupa'da 2 takımımız var.