Galatasaray aç kaldı

uyusukpasa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Galatasaray Kulübü Olağan Divan Kurulu Toplantısı, Galatasaray Lisesi'nde yapıldı. Tevfik Fikret Salonu'nda, İrfan Aktar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, yönetim kurulundan 2. başkan Semih Haznedaroğlu ile yöneticiler Işın Çelebi ve Vedat İrdelp katıldı.

İlginç diyalogların yaşandığı toplantıda, Divan Kurulu üyesi Sami Çölgeçen, binicilik şubesiyle ilgili yönetimi eleştirdi.

Galatasaray Binicilik Şubesi'nin tesislerinin çok kötü durumda olduğunu belirten Çölgeçen, ''Tesislerimiz harabeye dönmüş. Orada her tarafta Galatasaray armaları var. Marka değerimizin kıymetini düşürmeyelim. Tesisi ziyaret ettim. Atlar açlıktan ölmek üzere, kendi pisliklerini yemek durumuna kadar gelmişler. Ayrıca, Galatasaray binicilik şubesinden hiçbir sporcu 7 senedir yarışmaya girmemiş. Tesislerimiz harabe halinde, bu şubeyi kapatalım'' diye konuştu.

NOT: hep lincon'un yüzünden...adama para verelim diye atları aç bıraktılar..

Kaynak :http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=108159

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
galatasaray bu hallere düşecek klüp müydü %(

lincoln bize uefa kupasını kazandıracak arkadaşlar merak etmeyin :^)
çok para kazandıracak (A)

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
uyusukpasa dedi ki:

Esprimi de yapar dipnotumuda eklerim diyorsun yani.

mTanriverdi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Fenerbahçe bir ara iftara davet etmişti. Garipler yemek yesin biraz.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
regedit dedi ki:
galatasaray bu hallere düşecek klüp müydü %(

lincoln bize uefa kupasını kazandıracak arkadaşlar merak etmeyin :^)
çok para kazandıracak (A)
o kadarda değil ;)

tugbagaleri

Profesör
Reaksiyon puanı
47
ula fenerliler bu halimiz avrupayı titrettik kulubumuz kupalarla doldurduk en son olarakta ligin zirvesindeyiz
size uzaktan el sallar duruma geldik atlar aç olabilir ama futbola doymusuz kimilerinde para var ama yetenek yok eskiyen ünlü futbolculara sermaye dagıtmayı gelenekselleştirmiş bir zihnıyet anca paranın cokluguyla ovunyor bu yonude var siz olmasaydınız neyle makara yapacaktık ey derya kuzu fenerliler seviyorum sizi... :D

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
tugbagaleri dedi ki:
ula fenerliler bu halimiz avrupayı titrettik kulubumuz kupalarla doldurduk en son olarakta ligin zirvesindeyiz
size uzaktan el sallar duruma geldik atlar aç olabilir ama futbola doymusuz kimilerinde para var ama yetenek yok eskiyen ünlü futbolculara sermaye dagıtmayı gelenekselleştirmiş bir zihnıyet anca paranın cokluguyla ovunyor bu yonude var siz olmasaydınız neyle makara yapacaktık ey derya kuzu fenerliler seviyorum sizi... :D

ya ya öyle 2 hafta zirvede kaldı diye adamlar kendilerini takım zannettiler puhahaha gece gece güldürdün beni

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
uyusukpasa dedi ki:
Galatasaray Kulübü Olağan Divan Kurulu Toplantısı, Galatasaray Lisesi'nde yapıldı. Tevfik Fikret Salonu'nda, İrfan Aktar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, yönetim kurulundan 2. başkan Semih Haznedaroğlu ile yöneticiler Işın Çelebi ve Vedat İrdelp katıldı.

İlginç diyalogların yaşandığı toplantıda, Divan Kurulu üyesi Sami Çölgeçen, binicilik şubesiyle ilgili yönetimi eleştirdi.

Galatasaray Binicilik Şubesi'nin tesislerinin çok kötü durumda olduğunu belirten Çölgeçen, ''Tesislerimiz harabeye dönmüş. Orada her tarafta Galatasaray armaları var. Marka değerimizin kıymetini düşürmeyelim. Tesisi ziyaret ettim. Atlar açlıktan ölmek üzere, kendi pisliklerini yemek durumuna kadar gelmişler. Ayrıca, Galatasaray binicilik şubesinden hiçbir sporcu 7 senedir yarışmaya girmemiş. Tesislerimiz harabe halinde, bu şubeyi kapatalım'' diye konuştu.

Kaynak :http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=108159

abi lincolün parasını gs vermediki zaten sağdan soldan gsli iş adamları verdi gs fifanın kara listesinde bulunduğu için teminat mektubu filan gönderdiler :D:D:D

mTanriverdi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Ayıp yaw size. gerçekten ayıp fakir ama gurulu Galatasarayımız var. Gün gelir çıkar fenerin karşısına bir zamanlar fakir ama gurulu bir Gs vardı :D

burningblade

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunlar at ot verin yesinler:) Bu tarz haberleri fenerlilerin çıkardığını düşünüyorum. Çünkü şu an arkamızdan nal topluyorlar sonra da yok atlar aç diyorlar....:)

AtakaN

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ya ne kdar komık arkadaslar varmıs meger. baslıktan yorumlara kadar cıdden cok komık. fazla ac kalırsak kupaları satarız sorun degıl. bazı kupaları uluslararası pıyasada satarız. ee tum dunyada gecerlı kupalar var nede olsa

tugbagaleri

Profesör
Reaksiyon puanı
47
AtakaN dedi ki:
ya ne kdar komık arkadaslar varmıs meger. baslıktan yorumlara kadar cıdden cok komık. fazla ac kalırsak kupaları satarız sorun degıl. bazı kupaları uluslararası pıyasada satarız. ee tum dunyada gecerlı kupalar var nede olsa
+google :))))

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
adem54 dedi ki:
ya ya öyle 2 hafta zirvede kaldı diye adamlar kendilerini takım zannettiler puhahaha gece gece güldürdün beni

Galatasaray SK, takımının mücadele ettiği ligde namağlup liderliğini sürdüren bi' takımdır. Zannettiğin aksine değil, 2 değil 8 haftadır bilbil liderdir. Türk futbolunun en iyi takımıdır, gibi önü apaçık bi' tarşışmaya girmem hiç kimseyle ama Türkiye 'nin en büyük futbol değeridir, saygı gösterin, biyat edin, torunlarınıza anlatın.

adem54 dedi ki:
abi lincolün parasını gs vermediki zaten sağdan soldan gsli iş adamları verdi gs fifanın kara listesinde bulunduğu için teminat mektubu filan gönderdiler :D:D:D

Ya bu Galatasaray Futbol A.Ş 'nin Muhasebecesi ağızlarında konuşan abilere çok gülüyorum. Endüstriyel futbol gereği Galatasaray, yaptığı bu transferi sponsor desteğiyle karşılamıştır. Bundan daha normal ne olabilirki. Senin takımında, bu tip aslı astarı olmayan mesajlarla doldurduğun bu site de reklam gelirleriyle ayakta duruyor. Öğren bunları ama iyice öğren cehalet kötü bi' şey.

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Atlar istedi diye köpekler ölmez. Kimin lafı bu. Çağrışıma gel şiiiiiiii...
Yeaaaa check it down, give me five bro ;)

[size=10pt]Hayallerini kurduğunuz yerler, tarafımızdan parsellendi kuşlar(!) ve gerçeklerimiz gömülü, üstüne basmayın sakın, Allah çarpar adamı.[/size]