Galatasaray’a şike şoku!

Reaksiyon puanı
10,315
Galatasaray’a şike şoku!

210520150849299853708_2.jpg

Beşiktaş taraftarları, Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Beşiktaşlı taraftarlar, lider Galatasaray’ın Gençlerbirliği’ni 1-0 yendiği karşılaşmada şike yapıldığı iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurdu. Suç duyurusu için verilen dilekçede Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav’ın maç öncesi yaptığı “Takımdan hiç memnun değilim. Son maçlarda sıkıntıları da olmadığı halde ligin sonu geldi diye bir vurdumduymazlık içindeler. Bu nedenle bir şey yapma olanağımız yok” sözlerine yer verildi. İlhan Cavcav’ın daha önce de sarıkırmızılı takımın taraftarı olduğunu defalarca dile getirdiği ve “Biz olamıyorsak, G.Saray şampiyon olsun” tarzında demeçler verdiği belirtildi.

KAMU VİCDANI YARALANDI

Suç duyurusu dilekçesinde ayrıca şu ifadeler kullanıldı: “Maçtan akla kalan iki enstantane ise Gençlerbirliği kalecisi Ferhat’ın ülkeyi ayağa kaldıran bir gol yemesi, diğeri de eski Galatasaraylı oyuncu Bogdan Stancu’nun son saniyede kaleci ile karşı karşıyayken topu rakibe ikram etmesidir. Kamuoyu vicdanını yaralayan bu beyanat ve maç içinde taraflı tarafsız herkesin tabiri caizse midesini bulandıran bu hataların araştırılması amacıyla yasal işlem başlatılmasını talep etme zorunluluğu hasıl olmuştur. Soruşturma sonucunda suç unsuruna rastlanması durumunda ilgili şahıslara dava açılmasını Sayın Cumhuriyet Başsavcılığımızdan arz ve talep ederiz.”

TARTIŞILAN GOL

Galatasaray maçın 67. dakikasında Sneijder’in golüyle öne geçmiş, bu pozisyonda kaleci Ferhat’ın topa müdahalesi tartışma yaratmıştı. Futbol kamuoyunda bazı kesimler, Ferhat’ın topa uzanabilecek durumda olmasına rağmen, elini çektiği görüşünü savunmuştu. Gençlerbirliği kalecisi ise top çizgiyi geçtiği için müdahale etmediğini söylemişti.

STANCU’NUN GOLÜ KAÇIRDIĞI AN

G.Saray’ın eski futbolcusu Stancu, uzatmalarda El Kabir’in kafa pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalmış, müsait bir pozisyonda olmasına rağmen topu kötü ve yavaş bir vuruşla kaleci Sinan Bolat’a yollamıştı.

KaynaK

ottoman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sadece Gençlerbirliği maçı değil. Açıkçası bu sezon Galatasaray için çok şanslı! bir sezon oldu. Hakem hataları olması gerektiğinden çok fazlaydı. Kim iyi top oynuyor ? Bu tartışılır. Ama şu bir gerçek ki, Milli takımlar düzeyinde başarılı olamamamızın en önemli sebeplerinden biri, işte bu yapılan hakem hataları ve bu hataları çok fazla dile getirmemiz bana göre.

Reaksiyon puanı
16,128
yok deve şike mike yok aynı golü volkan demirel de yedi temiz futbol var şike yok.

ottoman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok deve şike mike yok aynı golü volkan demirel de yedi temiz futbol var şike yok.

Futbolun temiz olduğunu maalesef söyleyemeyiz. Ülkemizde gerçekten çok fazla şaibeli maçlar var. Bu sezon Galatasaray kollandı. Geçtiğimiz sezon Fener. Yıllar önce belki de Beşiktaş. Olaylara fanatik bir şekilde bakmak doğru değil. " Takımım şampiyon oldu, gerisi beni ilgilendirmez " demek hiç doğru değil. Bir şeyler nasıl düzeltilir bunu konuşmak gerek.

Reaksiyon puanı
16,128
Futbolun temiz olduğunu maalesef söyleyemeyiz. Ülkemizde gerçekten çok fazla şaibeli maçlar var. Bu sezon Galatasaray kollandı. Geçtiğimiz sezon Fener. Yıllar önce belki de Beşiktaş. Olaylara fanatik bir şekilde bakmak doğru değil. " Takımım şampiyon oldu, gerisi beni ilgilendirmez " demek hiç doğru değil. Bir şeyler nasıl düzeltilir bunu konuşmak gerek.

tüpçüyü emekli edip hakemlerinde tamamını emekli edep ilgili okulun ilgili bölümünden mezun olanları hakemlik eğitimi verilip hakem yapılması şike,teşik cezalanmalı böylece olur.

dreamhunter

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Unutmamak gerekir ki golden hemen 2-3 dakika önce kırmızı kartımız ve penaltımız verilmedi. Buna ne diyeceksiniz cidden çok merak ediyorum ? Berabere kalsak ne olacaktı, ne diyecektiniz ? Kırmızı kart ve penaltıları verilmedi hakem haklarını yedi diyecek miydiniz ? Hiç sanmıyorum çünkü Beşiktaş ve Fenerbahçe bu sene en fazla hakem sayesinde maç kazanan takımlar. Her oyuncu şaşkınlık geçirebilir atamaz. Bizim Umut'un sizin Emenike'nin ,Demba Ba'nın kaçırdıklarının haddi hesabı yok , keza Burak Yılmaz'ın kaç tane boş kaleye kaçırdıkları var ?
Bugünü ele alalım Mert Günok bugün hiçbir pozisyonda elini kolunu uzatmadı , özellikle 1.golde elini uzatabilirdi neden uzatmadı ? İrdeleyin biraz. Günay Güvenç de Konyaspor'a mı maça sattı ? Ya da Galatasarayla anlaştı da mı yedi kornerden ? Sadece komik oluyorsunuz.
Şike arıyorsanız Fenerbahçe tarihine bakın ve özellikle Aziz Yıldırım dönemine , zorlanmayacaksınız şike bulmak konusunda , ki 3 yıl ceza alan Avrupa tarafından Fenerbahçedir unutuyorsunuz sanırım şu an 2.ligde olmanız gerekirken Feneri tutan Federasyonlar sayesinde Süper Ligdesiniz. ligden çekilicez , havuz havuz havuz diyip çekilin adam diyelim , Aziz sırtını bir taraflara dayayamadan da bunu yapamaz , buna da bir tarafları yemez ; çünkü her işini mafyatik yollarla çözen bir adam. Galatasaray onurlu , şanlı ve temiz bir takımdır kimsenin haddi değildir laf söyleme cüretinde bulunmak , önce bakması gerekiyorsa insanın kendisi ve kendi takımıdır.

http://spor.internethaber.com/spor/super-lig/fenerbahceyi-zora-sokan-fotograf-77278.html
Ha bu fotoğrafta her şeyi açıklar zaten neyin ne olduğunu. 34.hafta ve Fenerbahçenin Sivas deplasmanı : ) İşin tuhafına bakın ki adam Fb kongre üyesi ve Fenerbahçeli ve ceza alan biri : )

Ve şansa bakın ki skor da ; [TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="align: right"]SİVASSPOR[/TD]
[TD="align: center"]3 - 4[/TD]
[TD]FENERBAHÇE[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="align: right"][/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Reaksiyon puanı
10,315
1305794532-mecnun.jpg

sivasspor başkanı fenerbahçe kaşkolu taktı diye şike mi olmuş?
[MENTION=292223]dreamhunter[/MENTION] çok fazla hayal kuruyorsun galiba! :)

Reaksiyon puanı
16,128
1305794532-mecnun.jpg

[MENTION=292223]dreamhunter[/MENTION] çok fazla hayal kuruyorsun galiba! :)

adam centilmenlik yapmış yaptığına yapacağına pişman olmuş bu kadar takılmayın demek lazım galatasaray 73puanla lider değil mi?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Eğer galatasaray şampiyon olmasın fener bu oyunla şampiyon olsun şikeyi o zaman göreceğiz.

Shizo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu memlekette kimseye laf anlatamazsınız.Çünkü "gerçek taraftarlık"tan çok "lüzumsuz seyirci"lik var.Adamlar biz şampiyonmuyuz,şampiyonuz.Tamam o zaman gerisi önemli değil deniyor.Koskoca klupler sözde "başkan" denilen kuklaların elinde oyuncak olmuş,borçları dünyaları aşmış.Yukarda Galatasaray'ı ölümüne savunan @dreamhunter arkadaş sözüm sana.Cumhurbaşkanı'na yalaklanıp borçlarını yayarak avrupaya giden takım da senin takımın değil mi?Normalde senin takımına avrupa da yer yoktu ama yaltaklık sayesinde gittiler onları da söyle.Bu kuklalar borcumuzu nasıl azaltırız derdinde değil de,nasıl olsa yaltaklık bizim işimiz borcu yaydırır avrupaya gideriz derdindeler.(BJK,FB,GS hepsi dahil).Bırak penaltınızı kırmızı kartınızı da memlekette futbolun gittiği yere bak.Şu bir gerçektir bu memlekette 3 büyükler diye tabir edilen takımlar HER ZAMAN kayırılıyor kimse boşuna konuşmasın.Yok fenere o oldu yok beşiktaşa o oldu diye.

dreamhunter

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu memlekette kimseye laf anlatamazsınız.Çünkü "gerçek taraftarlık"tan çok "lüzumsuz seyirci"lik var.Adamlar biz şampiyonmuyuz,şampiyonuz.Tamam o zaman gerisi önemli değil deniyor.Koskoca klupler sözde "başkan" denilen kuklaların elinde oyuncak olmuş,borçları dünyaları aşmış.Yukarda Galatasaray'ı ölümüne savunan @dreamhunter arkadaş sözüm sana.Cumhurbaşkanı'na yalaklanıp borçlarını yayarak avrupaya giden takım da senin takımın değil mi?Normalde senin takımına avrupa da yer yoktu ama yaltaklık sayesinde gittiler onları da söyle.Bu kuklalar borcumuzu nasıl azaltırız derdinde değil de,nasıl olsa yaltaklık bizim işimiz borcu yaydırır avrupaya gideriz derdindeler.(BJK,FB,GS hepsi dahil).Bırak penaltınızı kırmızı kartınızı da memlekette futbolun gittiği yere bak.Şu bir gerçektir bu memlekette 3 büyükler diye tabir edilen takımlar HER ZAMAN kayırılıyor kimse boşuna konuşmasın.Yok fenere o oldu yok beşiktaşa o oldu diye.

Bunu bir takım olarak değil şahsiyet olarak değerlendirmek lazım kardeşim futbol siyasete alet edilmemeli , ben bu boyuttan bakıyorum, yazdığına gelecek olursak da evet Tayyip'e yalakalanan Abdürrahim Albayrak o anda benim de gözümde bitti severdim adamı ; ama bir yalama merakından bütün itibarını gözümde kaybetti. Avrupa'da yer yoktu demene katılmıyorum , Galatasaray hakkı olanı almıştır orada Tayyip ile bir ilgisi yoktur. Konuşmanın içeriğini de Kaçak sarayda bilmiyorum ; ama sadece bir metro için gidileceğini de sanmıyorum gizli işler elbette ki dönmüştür zaten. O konuda da katılıyorum ; fakat sadece Galatasaray'a maç veriliyor diye lanse edilmesi yanlış , herkese veriliyor zaten. Dediğim gibi ben Galatasaray'ı Galatasaray olarak seviyorum üstüne başka değer atfederek değil.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

1305794532-mecnun.jpg

@dreamhunter çok fazla hayal kuruyorsun galiba! :)
Sanırım mesajımın içeriğini okumadın kardeşim , son hafta Sivas deplasmanı ve bu adam Fenerbahçe kongre üyesi . Yaptığından sonra emin ol Fenerliler hariç herkes şike var diye düşünür. :)

Ha fenerbahçe kongre üyesi ; ama Çemişgezeksporu tutuyor dersen ayrı haklısın derim.