Galatasaray 2010-2011 forma önerileri

graphicxer

Doçent
Reaksiyon puanı
20
15 Temmuz'da çıkması planlanan formalarımız hakkında birkaç gelişme mevcut. Çubuklu forma 2. yarıda çıkacağı için, şimdilik onun hakkında daha fazla bilgi vermek ne kadar doğru bilemiyorum. Hem bizlerin hevesi, hem de kulübün ve formayı tasarlayanların hevesi kaçmasın. Forma üzerinde emeği geçen insanlara ve bu işten gelir elde edecek kulübümüze saygılı olmamız lazım. 2. yarıda çıkacağını bilseydim daha önce de bilgi vermezdim. Kısacası Çubukluya daha vakit var ve bekleyebilir. Çok da fazla bilgi sahibi değilim zaten.

krem+forma.png

Krem forma ve somon forma hakkında ise kesin diyebileceğimiz güncel bilgiler var. Krem formanın şortunun ve çorabının da krem olacağını öğrendim. Zaten böyle olacağını tahmin etmiştim, ancak ufak da olsa kahverengi şort ihtimali olabilir, ya da olsa güzel olur demiştim. Olmayacak. Krem formanın Adidas çizgileri ve göğüs-kol reklamları kırmızı olacak. Aslan deseninin ise çok büyük olmayacağını öğrendim. Daha önce Okan'ın paylaştığı formadaki desenden daha ufak olacakmış. Şeklini ise bilmiyorum. Ancak rengi kahverengi olacak bu figürün. Formanın tonunun beje yakın olduğu da öğrendim. Tonlarını artık çıkınca göreceğiz.

somon+forma+10-11+kopya.png

Somon formanın şortunun siyah olacağını öğrendim. Bunu da güzel tahmin etmişiz. Çorap ise formanın renginde, yani somon renk olacakmış. Ayrıca bu formanın renginin Palermo'ya yakın bir renk olacağını da öğrendim. Ancak renk tonu hakkında kesin bilgiyi görmeden öğrenemeyiz herhalde. Sırtta bulunan, içinde numaraların olacağı Galatlar logosu şeklindeki çerçeve formanın somon renginden biraz daha koyu bir ton somon olacak, siyah olmayacak. Forma üstünün de Adidas çizgileri ve reklamları siyah renk olacak. Şortun ise Adidas çizgileri forma üstü ile bir, somon renk olacak. Ayrıca güzel bir detayı da paylaşayım. Somon formanın GS arması etrafında, armayı çevreleyen 2 aslan figürünün olacağı söyleniyor. Geçen gün paylaştığımız 2 tişört bunun ipucuydu (özellikle siyah olan).

home+09-10.jpg

Parçalı formanın ise aynı olacağını söylemiştik, son gelen bilgi de bu yönde. Bir anlamda teyit bu bilgi. Yeni bir forma yapılmamış, aynen geçen seneki forma ile maçlara çıkacağız. Yani aynı tasarım-yeni kalıplar değil, birebir aynı forma olacak. Hala Store'lardan alabilirsiniz yani yeni sezon parçalısını. Acaba fiyatı düşecek mi ? Merak konusu... Son olarak hiçbir formamız yakalı olmayacak. Bu da benim merak ettiğim bir detaydı, öğrenmiş olduk.

Gelen son ve kesin bilgiler bunlar. Formalarımız bunlar olacak. Tasarımcı arkadaşlarımızdan bu bilgilere uygun formalar tasarlamalarını rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Kaynak

graphicxer

Doçent
Reaksiyon puanı
20
somon.png

parcali.png

cubuklu.png

22931520.png

69203589.png

30255585.png

2d8on7l.png

6ht0r9.png

kremrengiforma.jpg

sariformaallman.jpg

haaz_r.jpg

rqwxsg.png

formalar.jpg

kirmiziforma2011.jpg

sariforma2011.jpg

wg4dy92fdzyfdd362kv9.png

İnternetteki Tasarımlardan Seçilenlerdir.Devamı Gelecek. Ayrıca Sizler de ekleyin.Birlikte Görelim Tasarımları.

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Parçalı Forma Değişmeyecek Geçen Sezonki Parçalı Forma Kullanılacak

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Parçalı formadan gına geldi. Çubuklu formayı neden nadir çıkartırlar merak ediyorum. O somon rengi pembe gibi bir şey mi?! :D Benim ekrandan biraz öyle görünüyor.

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
66
Acayip acayip formalar çıkarmasınlar ya.

graphicxer

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Buyrun işte somon rengi bu:
333.jpg

---------- saat 20:16 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:33 eklenmişti ----------

par%C3%A7ali+2010-2011.png

kum+rengi.png

2010-2011kum.png

somon+forma+2010-2011.png

somon+forma+2+2010-2011.png

2010-2011+fourth.png

dqqknq.png

gs11062010somon.png

53256596.jpg

05963354217517831887.png

gs10062010caprazsiyah.png

gs10062010caprazbeyaz.png

kremforma.jpg

3990c37d.png

gs09062010turkuaz.png

gs09062010turkuazbeyaz.png

gs09062010turkuazsiyah.png

gs09062010kirmizibeyaz.png

gs09062010sari.png

gs08062010beyaz.png

10d8r3d.png

2njhesz.png

i3dzq1.png

2z5lmib.png

30wmcea.png

wqrccn.png

gs105yilbeyaz.png

gsasy.png

vrbic6.png

galatasaray20102011form.png

11cubuklu.jpg

gsbeyaz020610.png

galatasaraysk20102011kr.png

2chukbr.png

galatasaraysk20102011aw.png

galatasaraysk20102011ka.png

4h86yvjpg.png

29v6es.png

10z7gps.png

s5afdx.png

132883Ajax__.jpg

galatasaray1011away.png

galatasaray3rd.png

kremtanitim.png

883.jpg

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Bunlar sadece taraftarların yaptığı öneriler. Parçalı forma değişemez, değişmesinde zaten. Sahada görünen, bizi en iyi yansıtan forma.

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bu sene gönlümden siyah forma geçiyor...

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
hepside çok güzel rengimiz sarı kırmızı ama formada sarı kırmızı renkler çok az nasıl iş anlamadım

schumi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merak etmeyin 2.dönem çubuklu forma çıkacak tt arenaya geçtiimizde asy stdı anısına giyeceğiz

---------- saat 14:23 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:19 eklenmişti ----------

15 Temmuz'da çıkması planlanan formalarımız hakkında birkaç gelişme mevcut. Çubuklu forma 2. yarıda çıkacağı için, şimdilik onun hakkında daha fazla bilgi vermek ne kadar doğru bilemiyorum. Hem bizlerin hevesi, hem de kulübün ve formayı tasarlayanların hevesi kaçmasın. Forma üzerinde emeği geçen insanlara ve bu işten gelir elde edecek kulübümüze saygılı olmamız lazım. 2. yarıda çıkacağını bilseydim daha önce de bilgi vermezdim. Kısacası Çubukluya daha vakit var ve bekleyebilir. Çok da fazla bilgi sahibi değilim zaten.

krem+forma.png

Krem forma ve somon forma hakkında ise kesin diyebileceğimiz güncel bilgiler var. Krem formanın şortunun ve çorabının da krem olacağını öğrendim. Zaten böyle olacağını tahmin etmiştim, ancak ufak da olsa kahverengi şort ihtimali olabilir, ya da olsa güzel olur demiştim. Olmayacak. Krem formanın Adidas çizgileri ve göğüs-kol reklamları kırmızı olacak. Aslan deseninin ise çok büyük olmayacağını öğrendim. Daha önce Okan'ın paylaştığı formadaki desenden daha ufak olacakmış. Şeklini ise bilmiyorum. Ancak rengi kahverengi olacak bu figürün. Formanın tonunun beje yakın olduğu da öğrendim. Tonlarını artık çıkınca göreceğiz.

somon+forma+10-11+kopya.png

Somon formanın şortunun siyah olacağını öğrendim. Bunu da güzel tahmin etmişiz. Çorap ise formanın renginde, yani somon renk olacakmış. Ayrıca bu formanın renginin Palermo'ya yakın bir renk olacağını da öğrendim. Ancak renk tonu hakkında kesin bilgiyi görmeden öğrenemeyiz herhalde. Sırtta bulunan, içinde numaraların olacağı Galatlar logosu şeklindeki çerçeve formanın somon renginden biraz daha koyu bir ton somon olacak, siyah olmayacak. Forma üstünün de Adidas çizgileri ve reklamları siyah renk olacak. Şortun ise Adidas çizgileri forma üstü ile bir, somon renk olacak. Ayrıca güzel bir detayı da paylaşayım. Somon formanın GS arması etrafında, armayı çevreleyen 2 aslan figürünün olacağı söyleniyor. Geçen gün paylaştığımız 2 tişört bunun ipucuydu (özellikle siyah olan).

home+09-10.jpg

Parçalı formanın ise aynı olacağını söylemiştik, son gelen bilgi de bu yönde. Bir anlamda teyit bu bilgi. Yeni bir forma yapılmamış, aynen geçen seneki forma ile maçlara çıkacağız. Yani aynı tasarım-yeni kalıplar değil, birebir aynı forma olacak. Hala Store'lardan alabilirsiniz yani yeni sezon parçalısını. Acaba fiyatı düşecek mi ? Merak konusu... Son olarak hiçbir formamız yakalı olmayacak. Bu da benim merak ettiğim bir detaydı, öğrenmiş olduk.

Gelen son ve kesin bilgiler bunlar. Formalarımız bunlar olacak. Tasarımcı arkadaşlarımızdan bu bilgilere uygun formalar tasarlamalarını rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

burdaki formalar kesine yakındır renkler aynıdır sadece tasarım farklı olabilir ama bir farklılık görmeyebiliriz hadi hayırlısı çubuklu formadda 2.dönemde

La Edri

Asistan
Reaksiyon puanı
2
güzel formalar dizayn edilmiş...

aslında 3-4 çeşit forma en iyisi

çeşit olması yani

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Hayatımda forma almadım almamda parada vermem :)

ali5800

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bunları hangi programla tasarlıyorlar acaba?

Sadr-ı Cihan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Çok orjinal tasarımlar var am hangi forma olursa olsun şu Aslan figürünün olması gerektiğni düşünüyorum çok hoş olmuş

graphicxer

Doçent
Reaksiyon puanı
20

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Bir rivayete göre bu sene giyeceğimiz somon forma:

zjtdno.jpg

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Sıra pembe formada mı? :mrgreen:

2z5lmib.png

Bu güzelmiş ama. :)

graphicxer

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Bir rivayete göre bu sene giyeceğimiz somon forma:

zjtdno.jpg

Bu forma çakma formadır.Ama orjinaline çok çok yakın olduğu da bir gerçek.

---------- saat 01:33 eklendi ---------- önceki mesaj saat 01:32 eklenmişti ----------

Bu arada forma lansmanı ne zaman yapılacak?Bir bilgisi olan var mı? Ben temmuzun son haftası diye biliyorum ama emin değilim.