Galatasaray 2-1 Trabzonspor - Video; Maçın Özeti, Golleri | 21 Şubat 2016 Pazar

Bu konuyu okuyanlar

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
Galatasaray 2-1 Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 22. Hafta

Maçın özeti için tıklayınız...


kirmizi-kart-600_UEZHT.jpg


TT Arena'ya 'Ateş' düştü!

Galatasaray-Trabzonspor maçı tartışmalı kararlara sahne oldu. Karşılaşmada 2 penaltı kararı, 4 de kırmızı kart çıktı.

Galatasaray-Trabzonspor maçında hakem Deniz Ateş Bitnel, 2 penaltı kararı verirken, Trabzonsporlu 4 oyuncuyu da kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

Maçın ilk dakikalarında Marko Marin'in Galatasaray cezasahası içindeki düşürülüşüne hakem Deniz Ateş Bitnel, tartışmalı bir şekilde devam dedi.

TT Arena'daki maçta ilk penaltı kararı 24. dakikada geldi. Koray Günter'in müdahelesinde Erkan Zengin, Galatasaray cezasahası içinde yerde kaldı. Galatasaraylı futbolcuların itirazları altında hakem Deniz Ateş Bitnel yine tartışmalı bir şekilde penaltı noktasını gösterdi.

İlk yarı Erkan Zengin'in 25. dakikada attığı penaltı golüyle Trabzonspor soyunma odasına 1-0 üstün gitti.

59'uncu dakikada Trabzonspor'da Özer Hurmacı, 2. sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İlk sarı kartını 49'da hakeme yönelik itirazları nedeniyle gören Özer Hurmacı, bu dakikada Carole ile girdiği mücadelede tartışmalı bir şekilde 2. sarı kartını gördü.

70'inci dakikada Trabzonspor 9 kişi kaldı. Lukas Podolski ile münakaşa eden Aykut Demir, 2. sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Aynı pozisyonda sarı kart gören Lukas Podolski ise cezalı duruma düştü.

86'ıncı dakikada oyun iyice çığrından çıktı. Umut, cezasahası içinde Cavanda'nın müdahelesiyle yerde kalırken, hakem tartışmalı bir şekilde Galatasaray lehine penaltı kararı verdi. Karara itiraz eden Cavanda, hakem Deniz Ateş Bitnel'in üzerine yürüdü ve fiziki temasta bulundu. Bitnel, Cavanda'yı kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

Aynı dakikada Salih Dursun, yere düşen kırmızı kartı, hakem Deniz Ateş Bitnel'e gösterirken; oyundan atılan 4. isim oldu ve Trabzonspor 7 kişi kaldı.

Selçuk İnan kullandığı penaltı atışıyla Galatasaray'ın 2-1'lik galibiyetini ilan ederken; santradan sonra Trabzonsporlu oyuncuların protestosu geldi. Bordo-mavili oyuncular, santra vuruşunun ardından topu Galatasaray yarı sahasına gönderdi ve pres yapmadı. Maçta 1 dakika uzatma gösterilmesine rağmen, Trabzonsporlu oyuncuların bu protestosu üzerine hakem Deniz Ateş Bitnel maçı ilk 30 saniyede bitirdi ve soyunma odasına gitti.

DEPLASMANDA KAZANAMAMA SERİSİ 7 MAÇA ÇIKTI
Galatasaray'a son dakikalarda gelen penaltı golüyle 2-1 yenilen Trabzonspor, deplasmanda kazanamama serisini 7 maça çıkardı.

Ligin 9. haftasında 24 Ekim'de Medicana Sivasspor karşısında 2-0 kazandıktan sonra çıktığı 7. deplasman maçında da galip gelemeyen bordo-mavili ekip, bu müsabakalarda 6 yenilgi ve 1 beraberlik elde etti.

Karadeniz ekibi, dış sahalardaki son 7 maçta Medipol Başakşehir'e 1-0, Fenerbahçe'ye 2-0, Çaykur Rizespor'a 3-0, Bursaspor'a 4-2, Akhisar Belediyespor ve Galatasaray'a 2-1 yenilirken, tek puanı Kasımpaşa deplasmanında 1-1'lik sonuçla elde etti.

NTV Spor
 
Son düzenleme:

goodolddays

Müdavim
Katılım
30 Ağustos 2010
Mesajlar
6,907
Reaksiyon puanı
202
Puanları
63
Maçın tek güzel anı podolski nin gol vuruşu, kalanını hakemle birlikte çöpe at :(
 

yasin0252

Asistan
Katılım
3 Eylül 2010
Mesajlar
258
Reaksiyon puanı
3
Puanları
18
Tam bi rezillik ite kaka Galatasarayı kazandırdılar.
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
Galatasaray çok puan kazanır, Umut Bulut çok penaltı kazandırır, Selçuk İnan da çok penaltı atar ama bunlardan daha önemli değerler var. Trabzonsporlular maçı bırakmış, seyirci alay geçer gibi Galatasaraylı futbolcular pas yaptıkça oley oley çekiyor. Umut Bulut "penaltı değil" diye itiraz edebilirdi, Selçuk İnan topu yavaşça kaleciye yuvarlayabilirdi. Bunlar ayrı tartışma konusu... Bugün kırmızı kartlar sana yaradı, yarın senin dört oyuncun kırmızı kart gördüğünde oley oley çekebilecek misin? Hakeme tüm tribünler tepki verse, alkışlı tepki verse bu kötü hakemlerden kurtulmak adına çok güzel bir hareket olacaktı. Bu hakem düdüğünü asmaz, başka maçta başka takımı yakar. Sonra futbolu bırak hakem konuş. Ne güzel spor.
 

seckyn

Müdavim
Katılım
21 Nisan 2010
Mesajlar
2,945
Reaksiyon puanı
18
Puanları
38
Penaltı kararları yanlış olabilir ama hakeme itirazlar sonucu çıkan kırmızı kartlar bence doğruydu. Yabancı ülkelerde hakeme tek kelime edebilen varmı bakın.
 
Üst