Galatasaray 2-1 Kasımpaşa - Video, Maçın Özeti, Golleri | 31 Ekim 2014 Cuma

Bu konuyu okuyanlar

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | 2014/2015

Maçın özetini izlemek için tıklayınız...

umutt.jpg


Aslan'ın "Umut"u var

Galatasaray, geçen hafta aldığı farklı yenilginin telafisi için Kasımpaşa maçında son dakika galibiyete Umut'un golüyle ulaştı. Sneijder'in yedek başladığı karşılaşmada Aslan öldü öldü dirildi, derbinin olduğu haftada bir galibiyetten daha fazlasını elde etti.

Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta açılış maçında Galatasaray, Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti ve maç fazlasıyla zirveye yükseldi.

KADRODA SÜRPRİZ DEĞİŞİKLİKLER
Haftanın açılış maçımda Kasımpaşa'yı konuk eden Galatasaray'ın kadrosunda önemli değişikliklere gidildi.

Teknik direktör Cesare Prandelli, son oynanan ve 4-0 kaybedilen İstanbul Başakşehir müsabakasının ilk 11'inde, sakatlıktan dönen oyuncularla birlikte 7 değişiklik yaparak takımını Kasımpaşa karşısına çıkardı. İtalyan teknik adam takımın yıldız ismi Wesley Sneijder'i Kasımpaşa karşısında yedek soyundurarak sürpriz bir karara imza attı. Kulüpte sorunlar yaşadığı ileri sürülen Hollandalı yıldızın bu maçın yedekleri arasında yer alması, söylentileri ciddi bir noktaya taşırken, Sneijder bu sezon ilk kez 11'in dışında kaldı.

SABRİ 11'E DÖNDÜ
İtalyan teknik adam, İstanbul Başakşehir maçına ilk 11'de başlayan oyunculardan, sakatlığı bulunan Melo'nun dışında, Dzemaili, Sneijder, Hakan Balta ve Tarık Çamdal'ı yedek soyundururken, Koray Günter ile Veysel Sarı'yı ise ilk 18'e almadı. Sezon başı planlamasında, kadroda düşünülmediği belirtilerek 21 yaş altı takımına gönderilen Sabri Sarıoğlu, yeniden A takıma dönmesinin ardından ilk maçına 11'de başladı. Göreve gelen başkan Duygun Yarsuvat yönetiminin kararıyla tekrar A takıma alınan tecrübeli oyuncu, bu sezonki ilk resmi karşılaşmasına Kasımpaşa karşısında ve ilk 11'de çıkmış oldu.

ASLAN İLK YARIDA SAHADA YOKTU
Galatasaray yeni bir başlangıç için çıktığı karşılaşmanın ilk yarısında adeta yokları oynadı. Orta saha oyuncularının etkisizliğiyle pozisyon bulmakta zorluk çeken Cim Bom, ilk 45 dakikada kaleye isabetli tek bir şut dahi atamadı. 41. dakikada Donk'un orta sahadan derinleme pasıyla savunmanın arkasına sarkan Adem Büyük, kaleci Muslera ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı vuruşta topu ağlara yolladı. İlk yarı 1-0 sona erdi.

UMUT VE SNEIJDER OYUNDA
Prandelli ilk yarıda oynanan etkisiz oyunun ardından Umut Bulut'u sahaya sürerek forveti ikiledi. Sarı kırmızılılar 53. dakikada Burak ile golü buldu. Umut'un savunma arasına attığı topa iyi hareketlenen Burak bu sezon ligdeki 4. golünü kaydetti.

Wesley Sneijder'in de girmesiyle hareketlenen Aslan uzatma anlarında Umut Bulut ile golü buldu.

Galatasaray 16, Kasımpaşa ise 12 puanda haftayı tamamladı.

KAYNAK
 

SARKAT

Müdavim
Katılım
8 Mayıs 2008
Mesajlar
3,778
Reaksiyon puanı
68
Puanları
48
Son dakika golü ile aldık. Takımda herkes aynı istek e arzu ile oynamıyor malesef
 

rawkid

Müdavim
Katılım
9 Ocak 2014
Mesajlar
7,253
Reaksiyon puanı
1,316
Puanları
113
Yenmişiz. Bugünde Cuma. Bilemem yani :)
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
yine hakem sayesinde kurtuldunuz,
hakemler taraf tutmasa 3 büyükler herkesden fark yer, örneğini geçen hafta gördük.
 

hikmet.yasa70

Öğrenci
Katılım
12 Ekim 2014
Mesajlar
8
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Sadece bir kişinin dedigiyle bakiyosan ofsayt olmayabilir.Benim dusuncem ofsayt olduğu yönünde ayrıca ofsayt olması iyi olurdu bence çünkü Galatasaray lılar bu galibiyete de aldanıp iyi oynadiklarini zannedecekler.
 

Karargaht

Müdavim
Katılım
14 Kasım 2007
Mesajlar
9,235
Reaksiyon puanı
112
Puanları
63
Bende ofsayt değil demiştim çünkü göz yanılıyor, çizgi çekince gerçek ortaya çıkıyor. Ofsayt değil yani. Yenilsek iyi olurdu bence de ama neyse :)
 

hikmet.yasa70

Öğrenci
Katılım
12 Ekim 2014
Mesajlar
8
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
İstifa etmeli bence ve lucescu yada onun gibi canli futbol oynatabilecek bir adam lazım galatasaraya avrupa arenasında yer aliyor nede olsa ülke puanı şart :)
 

SARKAT

Müdavim
Katılım
8 Mayıs 2008
Mesajlar
3,778
Reaksiyon puanı
68
Puanları
48
Ya ofsayt diyenler sanki adam 1-2 m önde de öyle gol atmış gibi yorum yapıyorsunuz. Hakemin görememesi normal olan bir pozisyon, Lig tv bile teknolojik aletlerle tespit yapıyor. Hakem şöyle böyle demek çok da doğru değil.
 
Üst