• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Galatasaray: 1-1 :Ankaraspor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
oo arkadaşlar bu taraftar muhabbeti alır başını gidr birazdan.Yani bu hafta TS BJK FB GS hepsinin maç sonucu buraya yazıldı.Hiç birinde yorumların gidişatı bu şekilde olmadı.

Mşallah GS li arkadaşlar olayı başka yönlere çekmekte ustalar.Halbuki her başlıktan sonra diğer takımlara da bu yönde takılmalar olmuştu.

Güzel ve uzamayan bir futbol muhabbeti istiyorsak bu günü değerlendirmemiz lazım.Yoksa bu iş cumhuriyetin ilk yıllarına kadar gider.

EE bugün ne mi oldu?GS puan kaybetti bırakın da rakipler takılsın.Haa takılırken eski defterleri açan arkadaşlar da sorumlu bence olayın bu hale gelmesinde..

Konuyu şöyle yaparak toplamaya çalışayım

^^yar saçların lülle lüle cimbom sna güle güle''

:Dnasıl iyi bağladım dimi....:D

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
oo arkadaşlar bu taraftar muhabbeti alır başını gidr birazdan.Yani bu hafta TS BJK FB GS hepsinin maç sonucu buraya yazıldı.Hiç birinde yorumların gidişatı bu şekilde olmadı.

Mşallah GS li arkadaşlar olayı başka yönlere çekmekte ustalar.Halbuki her başlıktan sonra diğer takımlara da bu yönde takılmalar olmuştu.

Güzel ve uzamayan bir futbol muhabbeti istiyorsak bu günü değerlendirmemiz lazım.Yoksa bu iş cumhuriyetin ilk yıllarına kadar gider.

EE bugün ne mi oldu?GS puan kaybetti bırakın da rakipler takılsın.Haa takılırken eski defterleri açan arkadaşlar da sorumlu bence olayın bu hale gelmesinde..

Konuyu şöyle yaparak toplamaya çalışayım

^^yar saçların lülle lüle cimbom sna güle güle''

:Dnasıl iyi bağladım dimi....:D
helÂl kardeşim noktayı iyi koymuşsun...

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Lig benim gözümde çoktan bitmişti,ama Sivas ve Beşiktaş puan kaybederek acaba dedirtmişlerdi bize.Ama bugün resmen Harakiri yaptık.2. olma umudum vardı,artık ilk 4'ten şüphelenmeye başladım.Bursa bile bizi geçebilir.

Bugünkü maça gelince,seyircisiz futbol hiç de güzel değil.Fenerbahçe maçlarından sonra hep ceza alıyoruz.En iyisi Fenerbahçe'ye maç oynanmadan 3 puan yazılsın.Daha az zarar görürüz.Senede 2 kere fenere yenilip şampiyon olduğumuz sezonları hatırlıyorum.Benim için şampiyonluk daha önemli.Hem fenerliler de yılda 2 kere sevinsin :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Maç çok tatsızdı seyircisiz hiç bir zevki olmuyor Barış golü attıgında sevinemedim bile .Golden sonra bizimkiler sanki 3-0 öndeymiş gibi oynamaya basladılar 1-0 üstüne yattılar bekliyordum 1 gol zaten onuda attılar hatta Sanctis son dkkalarda bi pozisyon var ayagına carptıda dısarı cıktı o gol olsa yendik derken yeniliyoduk neredeyse bizimkiler ligi coktan kafalarında bitirmişler hiç bişey olmaz bu takım böyle oynarsa