G502 proteus core yanına güzel bir klavye önerir misiniz

cilloo

Asistan
Reaksiyon puanı
9
mouse konusunda 502 ye karar verdim yanına güzelde bir klavye istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca ses açma kısma benzeri kısayollarının kendi tuşu olursa çok iyi olur( Fn tuşuyla değilde direk tek tık şekilde kullanabileceğim) Bütçe konusunda net bir fikrim yok ama 300 TLyi geçmesin ne kadar ucuz olursa o kadar iyi. Şimdiden teşekkürler.

cilloo

Asistan
Reaksiyon puanı
9
g105 yeterli midir?

ogizade

Asistan
Reaksiyon puanı
25
mouse konusunda 502 ye karar verdim yanına güzelde bir klavye istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca ses açma kısma benzeri kısayollarının kendi tuşu olursa çok iyi olur( Fn tuşuyla değilde direk tek tık şekilde kullanabileceğim) Bütçe konusunda net bir fikrim yok ama 300 TLyi geçmesin ne kadar ucuz olursa o kadar iyi. Şimdiden teşekkürler.
G502 proteus core un yanına hem tasarımı hemde kullanımı ile kombine yapabileceğin mükemmel bir klavye var 2-3 yerde kullanma şansım olmuştu klavye gerçekten mükemmel G810 Orion Spectrum modeli fiyatı senın butcenı gecıyor ama alırsan gercekten mukemmel onun haricinde bütçene uygun bunu önerebilirim şuan bu ürün mukemmel bir indirimde bunuda tavsiye ederim Steelseries Apex Aydınlatmalı Oyuncu Klavyesi Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da