unr3als
Öğrenci
Teknosa 800 tık çekim var. Asus 6 garanti süresini aştığı için çek aldım. Çekin üzerine nakit koyarak Teknosa aniden cihaz almayi düşünüyorum iphone direk Eledim 16 gb o kadar veremem. LG 5 i bekleneni yoksa note 5 i direk alsammi
s7 de olabılır.Teknosa 800 tık çekim var. Asus 6 garanti süresini aştığı için çek aldım. Çekin üzerine nakit koyarak Teknosa aniden cihaz almayi düşünüyorum iphone direk Eledim 16 gb o kadar veremem. LG 5 i bekleneni yoksa note 5 i direk alsammi
Teknosa 800 tık çekim var. Asus 6 garanti süresini aştığı için çek aldım. Çekin üzerine nakit koyarak Teknosa aniden cihaz almayi düşünüyorum iphone direk Eledim 16 gb o kadar veremem. LG 5 i bekleneni yoksa note 5 i direk alsammi
Bir şey anlamadım LG'nin yaptığından şuan V10 alasım bile kaçtı ...2800 mü? Alacaklar eğilmeyen başlasın, kasıyor.
Sen almıyorsun diye hiçbir firmanın burnu sürtmez. Bahsettiğiniz firmalar sadece Türkiye'de satış yapmıyor.Bir şey anlamadım LG'nin yaptığından şuan V10 alasım bile kaçtı ...
Biraz burnu sürtsün .
Lg satmaz samsung zaten gecen sene note 5 de 2700 den cikartti..G5 o fiyattan sonra alınmaz.
Bence Mate 8 uyguna gelecek.
Mate 8 2100 liraya gelsin Z5/X Performmance nasibini alır zaten.
S7/G5 zaten satmayacak.
hTC 3100 liraya satar One 10'u.
Bence şu an alınası tek cihaz Note 5. O da Mate 8 gelmediğinden hala. G5 hayal kırıklığı oldu benim için. Sırf o arka üçlünün (ses açma,kilit,ses kısma) gitmesi bile beni LG'ye soğuttu o cihaz.
Al gel bizim note 5 kullananlara beklerimKararımi bende değiştirdim 2800 veremem. 2300 bütçe var note 5 alicam gibi suan
Note 5 kullananlar kulübü eski G2 kullananlar kulübü gibi baya bir canlı insanın Note 5 alası geliyorAl gel bizim note 5 kullananlara beklerim
Hahaha kulupte ben varim tabi canli olucak susmuyorum biliyorsun )Note 5 kullananlar kulübü eski G2 kullananlar kulübü gibi baya bir canlı insanın Note 5 alası geliyor
Samsung'un arayüzündeki renkleri ve geçişleri seviyorum ama V10 öncelik![]()
Aynen bende forumda kalabildigim kadar bakıyorum iste bos zamanlarımda teknoloji haberleri okuyom inceleme izliom forumlara giriyomHahaha kulupte ben varim tabi canli olucak susmuyorum biliyorsun )
Al gel bizim note 5 kullananlara beklerim
Dk 1, gol 1 diyorsun yani. Kaskoyu boşuna yaptırmışsın. Keşke sorsaydın. Ben de yaptırmıştım. Boşuna para kaptırmışım, dolandırdılar resmen.aldim bugun teknosadan kaskoda yaptirdim daha sonra cihazi elime aldim detaylica inceledim sag tarafta üstten alta kadar ince kırmızı cizgi var. Yarin gitsem direk degişim yaparlarmi