20 Şubat 2016 #1 A AMC Müdavim Müdavim Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 2,077 Reaksiyon puanı 845 Puanları 293 Konum İstanbul Whatsappdan gelen videoları oynatamıyorum oynat dediğim zaman video oynatılamıyor hatası ile karşılaşıyorum ne yapmalıyım ?
Whatsappdan gelen videoları oynatamıyorum oynat dediğim zaman video oynatılamıyor hatası ile karşılaşıyorum ne yapmalıyım ?
20 Şubat 2016 #2 ErwinSmith Rektör Emektar Katılım 12 Mayıs 2013 Mesajlar 11,558 Reaksiyon puanı 344 Puanları 263 Konum . Ayarlardan uygulamalara girip whatsapp verilerini temizlemeyi dene yalniz yedeklemezsen silinir yazismalarin. Ondan sonra tekrar deneyin
Ayarlardan uygulamalara girip whatsapp verilerini temizlemeyi dene yalniz yedeklemezsen silinir yazismalarin. Ondan sonra tekrar deneyin
20 Şubat 2016 Konuyu başlatan #3 A AMC Müdavim Müdavim Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 2,077 Reaksiyon puanı 845 Puanları 293 Konum İstanbul Jiraiya06 dedi ki: Ayarlardan uygulamalara girip whatsapp verilerini temizlemeyi dene yalniz yedeklemezsen silinir yazismalarin. Ondan sonra tekrar deneyin Genişletmek için tıkla ... Hocam bu telefon benim değilde bu uygulama ile her zaman oynat diye birşey demiş ondan sonra olmuş işe yararmı bu sizce ?
Jiraiya06 dedi ki: Ayarlardan uygulamalara girip whatsapp verilerini temizlemeyi dene yalniz yedeklemezsen silinir yazismalarin. Ondan sonra tekrar deneyin Genişletmek için tıkla ... Hocam bu telefon benim değilde bu uygulama ile her zaman oynat diye birşey demiş ondan sonra olmuş işe yararmı bu sizce ?