Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1. Telefonu zorlayın ısındırın '' antutu gibi testler yaparak '' ardından hızlıca programı kapatın ve sayfa geçişlerine bakın, takılma donma oluyormu. '' Bunu sormamın sebebi daha satışa çıkmadan önce LG G2 facebook sayfama gelen bir yorum vardı: LG G3 4k video çektim ısındı ve sayfa geçişleri yaparken donuyor vs demişti ''
Ne kadar doğuru ne kadar yanlış öğrenmek isterim.
2. Oyun performansı: Yüksek grafik kaliteli oyunlar oynayarak '' Real Racing 3, Asphalt 8, Spiderman oyunu vs. '' böyle uzun uzun oynayın bakalım bir sıkıntısı olucakmı.
3. 4K video çekin eğer 5 dakika sıkıntısız çekerse, video biter bitmez 5 dakikalık daha çekmeye başlayın bakalım '' kapanma, donma gibi sorunlar olucakmı ''
4. fotoraf kalitesini bizimle paylaşırmısınız?
5. Lazerini merak ediyorum bununla ilgilide birşeyler çekip bize sunabilirmsiniz?
6. Son olarak ses kalitesi nasıl? hoparlörden çıkan ses 1watt deniliyor cidden o kadarmı? seste bozulma oluyormu? Spotify programından müzik açarsanız ordaki müzikler temiz ve cızırdasız oluyor böylelikle ses nasıl öğrenmiş oluruz. Kulaklık ses kalitesinide bizimle paylaşırsan seviniriz.
En önemlisini unutuyordum, Kutusundan kulaklık çıkıyormu? Quadbeat2 dimi? ve 1 adet batarya ile geliyor? '' eğer paralel ithalatsa 2 tane ile gelebilir çünkü Türkiyede 1 batarya konuluyormuş, yurt dışında 2 diyorlar. ''