stinghardyzz
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 747
merhaba arkadaşlar forza horizon 3 de shifter nasıl kullanıcam manual aldım ama shifter çalışmadı forza horizon 3 shifter uygun oyun bi yardımcı olursankz
Denedim herşeyi denedim olmadıManual w/ clutch yapmayı dene.
G29 çalışıyor. Sıkıntıydok shifter çalışmıyor. Çift çar diriving çalışdıyanlış bilgi vermiyeyim ama aklımda g29 playstation için g920 de xbox için olan model numaraları bildiğim kadarı ile sendeki g29 shifter ile hangi direksiyon setini kullanıyorsun ?
Çok ilginç. G27 sıkıntısız çalışıyor. Youtube'da bir türk abimizde g29 için aynı şeyleri söylüyor. G29 desteği yok sanırım. Oyunun direksiyon ayarlarında g29 var mı ? Varsa öyle deneyin. Ben g27'yi öyle kullanıyorum.Denedim herşeyi denedim olmadı
Var g29 seçiyom direksiyon çalışıyor shifter yokÇok ilginç. G27 sıkıntısız çalışıyor. Youtube'da bir türk abimizde g29 için aynı şeyleri söylüyor. G29 desteği yok sanırım. Oyunun direksiyon ayarlarında g29 var mı ? Varsa öyle deneyin. Ben g27'yi öyle kullanıyorum.
Ben yapamamıştım ama, Custom Wheel'dan tek tek ayarlamayı dene.Var g29 seçiyom direksiyon çalışıyor shifter yok
Oyundan atma sorununu biliyomOyun 260 TL olmasına rağmen çok problemli. Bende de her oyuna girişimde video ayarları sıfırlıyor 5 dakika senkronize olmasını beklemek zorunda kalıyorum. Bir arkadaşta oyundan atıyor devamlı.