G29 direksiyon seti çalismıyor

SEDAT352

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
2gün once çalişan direksiyonum şimdi çalışmıyor sebebini bilen varsa lütfen yazsın
Bozuldugunu düşünüyorum

cenkkkk

Doçent
Reaksiyon puanı
373
G 29 dandik bir sistem değil. Bilemiyorum. Bence donanımsal bir problemdir. 200TL'lik Snoopy direksiyonlar bile 1 senede arıza çıkartmıyor. İnternette araştırma yaptınız mı?

SEDAT352

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
G 29 dandik bir sistem değil. Bilemiyorum. Bence donanımsal bir problemdir. 200TL'lik Snoopy direksiyonlar bile 1 senede arıza çıkartmıyor. İnternette
Mesaj otomatik birleştirildi:

Araştırmadım ama ekran kartı tamirde oyüzden pc yi acıp bakamıyorum kablolarda bi sıkıntı var diye düşünüyorum

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Güç kablosunu kontrol et bende de var bazen çok az birşey dışarıda kalmış oluyor o yüzden çalışmıyor. Pirizle olan bağlantı kısmına iyi bak.

SEDAT352

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Güç kablosunu kontrol et bende de var bazen çok az birşey dışarıda kalmış oluyor o yüzden çalışmıyor. Pirizle olan bağlantı kısmına iyi bak.
Hemen deniyorum

Prizle alakasi yok sanırım yerlerini felan degiştirdim ama çalıştıgına dagir hiç bir belirti yok

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Hemen deniyorum

Prizle alakasi yok sanırım yerlerini felan degiştirdim ama çalıştıgına dagir hiç bir belirti yok
Tam olarak sorunun ne olduğunu detaylı anlatabilirsen yardımcı olmaya çalışırım ayrıca Logitech GHub bilgisayarında kurulu mu?