G2 alırken dikkat edilecek hususlar?

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Herkese merhaba yakın zamanda elimdeki xperia z yi satıp g2 almaya karar verdim. İkinci elini alırken neye dikkat edilmeli? Kasası mı kamerası mı veya ekranı mı? Şayet gg'de 32 gb lık sıfır telefonlar 1250 TL civarında yoksa direk sıfır mı düşünmeliyim? Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürker.
Bazı yerlerde kasa cagır cugur ötüyor deniyordu bu hala devam ediyor mu?
Bu telefonun diğer beni çeken özelliği şarj süresi artık telefon piyasada yaygın günlük kullanımda ne kadar pili dayanıyor

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bence pek mantıklı karar değil.

Hala Doritos gibi çatır çutur ses devam ediyor.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

410K dı sanırım bu numaradan telefonlar bakın yani en yeni üretimi alırsanız daha çıkarlı olursunuz.

Yeni üretimlerde duyduğum kadarıyla Kamera kasma sorunu düzeltilmiş

Isınma problemi en aza indirilmiş

Kasa gıcırdama olayı gayet doğal, kasası her yerini kapladığı için ve çıkarılmadığı için telefonu ortadan tutup kırmak için büktüğümüzde gıcırdıyor ama normal kullanımda oyun vs oynarken asla bir ses cıkartmıyor '' antilerin uydurduğu bir şey ''

Bunların haricinde Şarj konusunda piyasada ki en fazla ekran süresini veren telefon diye hatırlıyorum, 9 10 saat alanlar var %50 60 parlaklıkta.

Yukarda yazdıklarıma dikkat edin kısaca :)

Not: Bu tarz soruları G2 kullanıcı kulübüne sorarsanız daha hızlı cevap alırsınız ve daha yararlı olabilir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben size Nexus 5 öneririm eğer şarj süresine takılmıyorsanız.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Iyi gunler kaptan :
Size tavsiyem xperia z yi kullanmaya devam edin android L ve 64 bit teknolojisi gelince degistirirsiniz su an elinizdeki cihaz cok iyi bir cihaz onu ucuza elden cikarmak yazik olur. Kasa kalitesi toz su gecirmezlik sony kalitesi gayet guzel :)

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu vakitten sonra alacağım telefona öyle güzel paralar yatırmak istemiyorum. F/P oranına baktığımda g2 gayet güzel bir seçenek geldi. Pil konusunda da beni üzmez diye buna yöneldim

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bu vakitten sonra alacağım telefona öyle güzel paralar yatırmak istemiyorum. F/P oranına baktığımda g2 gayet güzel bir seçenek geldi. Pil konusunda da beni üzmez diye buna yöneldim

Hocam bence hiç geçmeyin daha 4.4.4 alıcağı bile açıklanmadı telefonlar L almaya başladılar yarın öbür gün dersiniz aa bak sony'in bilmemne modeli aldı ben halen alamadım vs.

Ben yaşadım sizinde yaşamanızı istemiyorum açıkçası. Z1 alın Z1C alın cok daha iyi.

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hocam bence hiç geçmeyin daha 4.4.4 alıcağı bile açıklanmadı telefonlar L almaya başladılar yarın öbür gün dersiniz aa bak sony'in bilmemne modeli aldı ben halen alamadım vs.

Ben yaşadım sizinde yaşamanızı istemiyorum açıkçası. Z1 alın Z1C alın cok daha iyi.

Eskiden pile pek kafayı takmazdım ama artık benim için kriter oldu z1 için de pil konusunda iyi olduğunu duymadım. 5 inç ekran veya daha üstü bana yetiyor digerleride ufak geliyor artık

Edit aynı fiyata ikinci el m7 de alabilirim ama aynı fiyata işlemci vs daha iyi olan telefonda alabilirim burada git gel yaşıyorum

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Hocam şarj'a takılmayın, ben iphone 5s ilede 1 günü çıkartıyorum G2 ilede.

Tamamen kullanıma kalmış bir şey kısaca, Snapdragon 800 işlemcisi olan bir telefon alın güncelleme desteği sağlam. Aklıma nexus 5 geliyor :D

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
merhaba,

android L alan telefonlarda neymiş? google'nin kendi edition telefonlarındanmı bahsediyor bu mod adayı arkadaşlar? yalan yanlış :P

neyse G2 alacaksan dikkat edeceğin tek şey var ölü piksel varmı yokmu buna bak arkadaşım. bana kalırsa G2 değil G3 almaya çalış. Pil ve Isınma problemi senin canını sıkmayacaktır. ama arkadaşların dediği gibi Sonyde alabilirsin tabii kettle olarakta kullanabilme amacıyla :P