G.Saray'dan Quaresma açıklaması!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kralxs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kralxs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Galatasaray, resmi internet sitesinden basında yer alan Quaresma iddialarına bir açıklama getirdi.
Galatasaray.org'dan yapılan açıklamada şöyle denildi:

Zorunlu Açıklama
Son günlerde yazılı ve görsel medyada Quaresma transferi ile ilgili olarak kulübümüzün girişimleri konusundaki çıkan haberlerin tamamı YANLIŞ bilgilere dayanmaktadır.
İsim teknik heyetimize seçenek olarak sunulduğunda, oyuncunun kalitesi tartışılmayacak olmasına rağmen transfer için hedef oyunculardan olmadığı bilgisi ilgili yönetim kurulu üyelerimize iletilmiştir. Bu sebeple konuyla ilgili Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile herhangi bir görüşme olmamıştır.
Gelecek oyuncu olarak ifade edilen Quaresma bilgisi ne kadar YANLIŞ ise karşılığında kulübümüzden ayrılacağı ifade edilen oyuncularımızın bilgileri de o derece YANLIŞTIR. Galatasaray Spor Kulübü olarak, transfer döneminde kulübümüzün yüksek menfaatlerinin gereği şeffaf bir duruş sergileyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.
En derin saygılarımızla.
Galatasaray Spor Kulübü

Galatasaray.org

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Seneye alırlar... Bu sene boşuna 5 milyon euro vermenin bir anlamı yok.

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Quaresma zaten Türkiyede baska takmda oynamicam dedi bunlar neyn kafasndalarsa artk

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Aktif kaynak linkini eklemeyi unutmayalım lütfen. :) [MENTION=124001]kralxs[/MENTION]

kralxs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Peki O Ayrıntı Gözümden Kaçmış Bi Dahakine Özen Gösteririm [MENTION=84327]deatmania[/MENTION]

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Necati gibi bi oyuncuya laf ediyorsan sen futboldan anlamıyorsundur .

Ben oyunculuğuna bişey demedim.Şunu anlatmaya çalıştım başkan yok forlanı getircez dedi yıldız felan feşmekan salladı bişeyler sonra necatiyi aldı ya ondan bahsediyorum.Ama necatide beklenmeyen bir performans verdi.Eskişehir yerine keşke biz alsaydık :)

Jason Brody

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben oyunculuğuna bişey demedim.Şunu anlatmaya çalıştım başkan yok forlanı getircez dedi yıldız felan feşmekan salladı bişeyler sonra necatiyi aldı ya ondan bahsediyorum.Ama necatide beklenmeyen bir performans verdi.Eskişehir yerine keşke biz alsaydık :)
Çok iddialı oldu o gerçekten çilek mevzusuda öyle oldu baya dalga konusuna döndü ama diğer konularda iyi bir başkan gerçekten :)