• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

G.Saray Sanctisin halefini buldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
1234432378-frey.jpg

G.Saray Sanctis’in halefini buldu

Tecrübeli eldiven ile sezon sonu yolları kesin olarak ayırma kararı alan Galatasaray yönetimi hemen harekete geçti ve Sanctis’in halefini buldu.

Sarı-Kırmızılı takımın sezon başında İspanyol Sevilla kulübünden yıllık 500 bin euro karşılığında kiraladığı İtalyan kaleci Morgen de Sanctis’in FIFA ile mahkemelik olması Galatasaray’ın bonservis alma düşüncelerini suya düşürdü. Tecrübeli eldiven ile sezon sonu yolları kesin olarak ayırma kararı alan Galatasaray yönetimi hemen harekete geçti ve Sanctis’in halefini buldu. Hedef sezon sonu Frey ile 5 yıllık sözleşme imzalamak.

Yönetici Haldun Üstünel’in bizzat ilgilendiği transferde Fransız kaleci Sebastian Frey ile el sıkışıldığı öğrenilirken transferin önündeki tek engelin yüksek bonservis bedeli olduğu öğrenildi. Bununla ilgili formül arayışlarına giren sarı-kırmızılı yönetimin Fiorentina yönetimi ile arası çok iyi olan Fatih Terim’i devreye sokmaya hazırlandığı öğrenildi. Ara ara Fransa milli takım formasın da giyen Frey istanbul hayralığı ile biliniyor

KAYNAK

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Gören de diyecek 20 yıldır galatasaray'da da gidiyor
çok iyi br kaleci değil zaten

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Frey 1980 doğumluymuş.Gelmesinde sakınca yok.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Ben De Sanctis'i çok beğeniyorum.... Taffarel, Mondragon'dan sonra en iyi kaleci bence...Muhteşem kurtarışları var. Ben bu haberi uydurma olarak görüyor. Zaten kaynak "internethaber.com" olunca inanmak saçma geliyor.

Xasiork

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sebastian Frey gelirse (alabilirseniz) helal olsun. O kadar diyorum. Fiorentinadan niye gelsin? Ama gelirse Sanctis in yerini rahatlıkla doldurur buna da emin olun.

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Kaynağa bak çay demle :D

Dün De Sanctis'i göndermişler, bugün de yerine kaleci bulmuşlar :D
Hey Allah'ım ya, nedir bizim bu kolpa medyadan çektiğimiz...:innocent: