G-DATA TotalProtection 2013/2014 Hakkında Bilgi Verebilirmisiniz ?

SametOzgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar G-DATA TotalProtection 2013/2014 2 Yıllık Lisans Almayı Düşünüyorum Ama G-DATA TotalProtection veya G-Data'nın Başka Bir Ürün Kullanmadım Deneme Sürümünü Yükledim Aslında Gayet İyi Çalışıyor.Bu Virüs Koruma Yazılımı Hakkında Kullanan Arkadaşlardan Bilgi,Öneri ve Tavsiye İstemekteyim Yardımcı Olurmusunuz Lütfen. Teşekkürler

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
G-Data bu piyasada fazla farkedilmemiş çok sağlam Antivirüs programlarının başında geliyor diyebilirim..Oldukça başarılı bir program olmasıyla birlikte çalışma performansıda sizi etkileyecektir.
Yalnız G-Data'dan en iyi şekilde performans almak istiyorsanız bilgisayarınızın özelliklerinin orta ve üst seviyede olması alacağınız performans açısından daha iyi olacaktır.

SametOzgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G-Data bu piyasada fazla farkedilmemiş çok sağlam Antivirüs programlarının başında geliyor diyebilirim..Oldukça başarılı bir program olmasıyla birlikte çalışma performansıda sizi etkileyecektir.
Yalnız G-Data'dan en iyi şekilde performans almak istiyorsanız bilgisayarınızın özelliklerinin orta ve üst seviyede olması alacağınız performans açısından daha iyi olacaktır.

i5 İşlemci ve 8GB Ram'in Yeterli Olacağını Düşünüyorum Ben Gerçi Şuan Deneme Sürümü Yüklü Kasma Falan Yok Pek.Bilgilendirme İçin Teşekkürler

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
G-DATA, Almanya çıkışlı, bir Alman harikası diyebileceğimiz mükemmel bir koruma programı. Çift antivirus motoru kullanmaktadır (AVAST! 5 - Bitdefender).

Yapılan testlerde her daim yüksek tespit ve silme oranı elde eder. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz ki donanımınız fazlasıyla yeterli...

SametOzgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G-DATA, Almanya çıkışlı, bir Alman harikası diyebileceğimiz mükemmel bir koruma programı. Çift antivirus motoru kullanmaktadır (AVAST! 5 - Bitdefender).

Yapılan testlerde her daim yüksek tespit ve silme oranı elde eder. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz ki donanımınız fazlasıyla yeterli...

Öneriniz İçin Teşekkürler.G-Data'dan Vaz Geçip BitDefender Total Security Aldım Tekrar Teşekkürler.

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
G-DATA En iyi antivirüslerden biri kesinlikle vereceğin paranın hakkını verir