Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya bırakın bu işleri G Data 1. oluyormuş testlerde felan. O testlerde avast; kaspersky ve nod32 geçmiş gülerim. Yok öyle birşey reklam herşey bunu anlayamıyormusunuz?
Kimse bana ispat edemez G Datanın, Kaspersky, Eset ve BitDefender den daha iyi olduğunu..........
Bende şunu anlamıyorum sanki burada yorum yapan arkadaşlar bağımsız antivirüs testi yapan firmalar gibi şunun şundan iyi olduğuna inanmıyorum,şu şundan fazla iyi değildir gibi yorum yapmalları çok saçma.
Bu işi belli kriterlere göre yapan bağımsız firmalar var.O zaman virüsbulletin diyoruz neye göre diyoruz.Bu piyasada söz sahibi olduğu insanlar bu firmaya güven duyduğu için.
Gelelim G-data firmasına 25 yıldır antivirüs programı dağıtımı yapan kaliteli ürünler piyasaya süren bir Alman firması.Aşağıda ekleyeceğim test sonucu bu yazılım hakkında sizlere bir fikir sahibi olmanız açısındandır.G-data yine en iyi sonucu almış.
virüs bulletin en son test sonuçları
Uploaded with ImageShack.us
G-Data Bilgisayar Performansı İyi Olanlar İçin Mükemmel Bir Antivirüs Kullanıyorm Çokta Memnunum 6 Aylıkta Lisansım Var Umarm Ondan Sonra Yine Bi Kampanya Olurda Alırım Kendi İçinde 8 Antivirüs Barındırır Kasperskyda Bunlardan Biri Çift Arama Motoru Vardır Bu Yüzden Virüs Girme İhtimali 0'Dır Kesinlikle Öneriyorum Süper Bi Program !
Ben G Data'yi beta'dan beri kullanıyorum çok memnunum
G Data Diz üstü bilgisayarımı hiç ama hiç kasmiyor .
Bir arkadaş 500 mb demiş G Data sadece 148 mb'dir
Buradan ( http://doctus.org/showthread.php?t=46813 ) G Data 2011 kurulumuna ulaşabilirsiniz ( kendim hazırladim..)
Birkaç test .. - Av-Comparatives Subat 2010 testi (bu teste 1.200.000 virüs kullanilmis'dir)
G-Data' nın çift antivirüs motoru kullanması onu gerçekten virüs bulma konusunda bir numaraya oturtuyor. Fakat 2010 sürümünü denemiştim internet bağlantımda güncelleme sırasında aşırı yavaşlamaya neden oluyordu. 2011 sürümü nasıldır henüz denemedim. Fakat son zamanlarda sürekli yükselen bir antivirüs yazılımı G-Data.
bence denemeyin G Data 1. çıkmasına şaşaırdım çünki test sonçlarında kıl payı 1.ci ben deneme olarak labaratuarlardakınden truva atı atım makınaya ne gördüm win 7 tehdit algılıyo fakat silmiyo bizmkisi hangi antivürüs sildi tahmin edin Trusport geleleim şu antivürüslere kaspersky ve nod32 ilköğretim çocklarının ve key savaşına girmişler ama hem makınanızı kasar hemde temizleme oranı çok düşük . Türkiyede beleş mala sahip olma mantı var Dünyada ne beleş kullanıdın internet bile paralı gelelim yazılımları tam sürüm olmadan kullanmak da rsikli bana göre truvaatları çok destekli vüsler ve silnmesi çok zor tek çaresi Format bence ...
TrustPort, 4 antivirüs/antispyware motoru çalıştırma özelliğiyle güvenlik dünyasına yeni ufuklar açmıştır. Emsalleri arasında %100 güvenlik sağlama konusunda ödüllere sahip tek üründür.
TrustPort Anti virüs, Windows çalışma istasyonlarını etkili bir şekilde bütün bilgisayar virüslerine karşı korumak ve sistemleri güvence altına almak amacıyla dizayn edilmiş günümüzün modern Anti virüs programı Çeşitli antivirüs tespit testlerinde, çeşitli tepe noktalarına ulaşılması bunun kanıtlıyor ve TrustPort Antivirüs, modern antivirüs programlarının içerdiği, antispam, antivirüs izleme, gelen iletilerin izlenmesi, internette sörf esnasında http protokolünün izlenmesi ve casus yazılımlara karşı korunmak amacıyla oluşturulan standart araçları barındırıyor ayrıca Eşsiz tespit özelliklerini, dünyaca ünlü üreticilerin eşsiz niteliklere sahip tarama motorları bileşenlerinden birsi kulanımı çok basit denemenizi tavsiye ederim nod ve diğerleri ile uraşmayın bence
TrustPort Antivirüs dünyaca ünlü üreticilerin(AVG, Norman, Dr.Web, VirusBlokada ve Ewido) gelişmiş tarama teknolojilerini kullanarak dizayn edilmiştir.