Powerdan çekilen güç oranlarına bakman lazım belki power supply düşük geliyor olabilir kaç watt power supply
onu ne ile gördüğüne göre değişik yorumlanabilir... termal macunu çok yada az sürmüşsündür...Amd fx 9370 işlemci aldım Akasa Venom Atto soğutucu aldım. Biliyorum çok iyi bi soğutucu değil ama işlemci 96 dereceye çıkar mı ya ?
ne eskisi troll atma...çeşke almasaydın o işlemciyi, imkan varsa sıvı soğutma ama eski bir işlemci ona göre.
Kardeşim o işlemci 5 yıllık. Haberin yok mu senin?onu ne ile gördüğüne göre değişik yorumlanabilir... termal macunu çok yada az sürmüşsündür...
--- Gönderi Güncellendi ---
ne eskisi troll atma...
5. yıl depoda kalan ürün değil revizyon numarasına bak öyle konuş...Kardeşim o işlemci 5 yıllık. Haberin yok mu senin?
soğutucu iyi esas işlemci çok güç harcıyan eski nesil anakartın 220watt cpu destekliyor mu? 12v kanalı kaç amper veriyor?Amd fx 9370 işlemci aldım Akasa Venom Atto soğutucu aldım. Biliyorum çok iyi bi soğutucu değil ama işlemci 96 dereceye çıkar mı ya ?
çok bilmiş... anakartın uyumlu işlemci listesinde o işlemcide var sallamadan önce araştır... troll-bot...soğutucu iyi esas işlemci çok güç harcıyan eski nesil anakartın 220watt cpu destekliyor mu? 12v kanalı kaç amper veriyor?
anakart asus da modeli ne? onu sürecek anakart zor bulunur gibi ...
anakart nerde yazıyor da uyumlu diyorsun ? piyasada fx9370'i besliyecek anakart pek yok 220watt işlemci...çok bilmiş... anakartın uyumlu işlemci listesinde o işlemcide var sallamadan önce araştır... troll-bot...