belediyeye 5 yıldır giden arkadaşım var fakat hala aynı yerde hiçbiryere yükselmiş değil spor ve gençlik kluplerini ben bulamadım araştırdım bayada zahmet olmazsa balıkesir kareside yaşıyorum bakabilirmisinizBulunduğun ildeki spor ve gençlik klüplerine veya belediye takımına başvur öncelikle.
balıkesir spor filan varsa en yüksek ligde artık onlara bi bakmalısın, ben pek klüplerini bilmem sen belediyeden spor hocalarına filan sormalısın ...belediyeye 5 yıldır giden arkadaşım var fakat hala aynı yerde hiçbiryere yükselmiş değil spor ve gençlik kluplerini ben bulamadım araştırdım bayada zahmet olmazsa balıkesir kareside yaşıyorum bakabilirmisiniz
tmmdır teşekkürler bi bakayımbalıkesir spor filan varsa en yüksek ligde artık onlara bi bakmalısın, ben pek klüplerini bilmem sen belediyeden spor hocalarına filan sormalısın ...
alt liglerdeki takımların altyapısına girmeyin ama çok iyi takımlarında altyapısına girmeyin eğer yeteneğiniz varsa galatasaray fener beşiktaş trabzonspor gibi takımları deneyebilirsiniz yoksa sıfırdan başlayacaksanız belediyenin spor tesislerine başvurabilirsiniz ama dediğim gibi biraz yetenek lazım yoksa kendinizi çok fazla antrenmanlara vermeniz gerekiyorarkadaşlar 13 yaşındayım ve bir futbola gidip kendimi daha daha geliştirip bir altyapıya girmek istiyorum sizce bunun için nereye başvurmalıyım
hocam 4 takımın altyapısını balıkesirde bulamadımalt liglerdeki takımların altyapısına girmeyin ama çok iyi takımlarında altyapısına girmeyin eğer yeteneğiniz varsa galatasaray fener beşiktaş trabzonspor gibi takımları deneyebilirsiniz yoksa sıfırdan başlayacaksanız belediyenin spor tesislerine başvurabilirsiniz ama dediğim gibi biraz yetenek lazım yoksa kendinizi çok fazla antrenmanlara vermeniz gerekiyor
hocam belediyenin takımına girmeye çalışın eğer taşınma imkanınız yoksahocam 4 takımın altyapısını balıkesirde bulamadım
belediyeye arkadaşım 5 yıldır orda oynuyo ama hala biyere gidemiyohocam belediyenin takımına girmeye çalışın eğer taşınma imkanınız yoksa