• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Futbol Trt1 de bedava iken güzeldi

digiturkeyfi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Futbol Trt1 de bedava iken güzeldi tüm aile toplanır ve keyifle maç izlenirdi amca galatasaraylı dayı beşiktaşlı yigen hangi takımlı olacak diye başlarlardı rekabete deymeyin muhabete deymeyin keyife ne zaman şifrelendi keyfi sadece parası olaların yaşadıgı bir lüks oldu.
Ben özledim o zamanlardaki futbol yorumlarını sizde benimle aynı fikirdemisiniz?

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
İşte o dönemden sonra futbol artık para işi oldu tamamen. Ne maçlarda zevk kaldı ne bizler de zevk bıraktı. Adam artık sadece parasına bakıyor. Verirse oynarım, gecikirse yatarım mantığıyla. Bu hale getirenlere yazık ne diyelim...

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Dün akşamki Fenerbahçe maçı bunun en büyük örneği işte...Sezon sonu nasıl olsa gidecem diye defansa bi türlü koşmayan Bruno Alves gibi oyuncular futbolun ruhunu öldürüyo...Şurda bi kaç haftam kaldı oynar paramı alırım yenilsek ne olur benim umrumda değil diyen bi zihniyet aynı şekilde Nani...Volkan'ın yarısı kadar bile oynamıyor, şampiyonluğu düşünmüyor sadece para...

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Valla ben bu ligi izlemek için para felan vermem futbol dan başka herşey var kör dövüşü gibi oynanıyor yönetimler birbirini boğazlıyacak nerdeyse avrupaya cıkıyoruz darmaduman ediyorlar genelde üste para vermeleri gerekirken birde para istiyorlar türkiye ligini geçtim bazen avrupa maçıda şifreli oluyor o çok daha gıcık birşey yılda 3-4 trilyonu alan adamlar birde afra tafya yapıp yatıyor çok büyük .. yiyorlarmış gibi delirmemek için en iyisi izlememek milletin lotodan çıksada hayatımız kurtulsa dediği parayı yılda alıp birde üstüne koşmuyorlar ..

digiturkeyfi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sözleşmelerde iyi oynamayana ceza maddesi konulsa ve parası kesilse bak o zaman nasıl oynarlar:)