Futbol tarihinin unutulmaz sözleri

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
2221297594.jpg

SLAVEN BILIC
''Dünyayı tek başıma kurtaramayacağımı gayet iyi biliyorum. Ancak haksızlığa karşı hep ön saflarda olacağım.''
3732762398.jpg

AATIF CHAHECHOUHE
"Soyadımı doğru yazabilmek için yıllarca uğraştım. Ne anlama geldiğini de hâlâ bilmiyorum."
7844518433.jpg

ERSUN YANAL
"Biz Fenerbahçe'yiz, 0-4 sürpriz olmaz." (Fenerbahçe'nin 3-0 yenildiği Arsenal maçından sonra söylediği söz)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

8691290993.jpg

METİN KURT
"Futbol arsada güzeldir, borsada değil."

TOLGA ZENGİN
"Olimpiyat Stadı'nda güzel olan tek şey isminin "Atatürk" olması."
SELÇUK İNAN
"Sezonu şampiyonlukla tamamlamıştık. Süper Kupa da tatlısı oldu."
MERT GÜNOK
"Her maçımı cennetteki annem için oynuyorum."
GHEORGE HAGI
"Ben Galatasaray'a gelmekle kalmadım, Galatasaraylı oldum. Galatasaray'ı hissetmeye başladığım gün, imzasını kalbime attım."

ABBIATI
"Ne olduysa üç dakikada oldu. Hayatımın şokunu yaşadım. Galatasaray sanki uzaydan gelmiş gibiydi." (3-2'lik GS-Milan maçı için.)

PHILIP LAHM
''Beni bu sezon sık sık maç yapmak değil de sık sık kupa kaldırmak yordu... "
SAMUEL ETO'O
''Çok büyük hocalarla çalıştım ama Mourinho gibi başka bir karakter yok. O etrafınızdayken asla sıkılmazsınız ve ondan 1 tane var.''
ARSENE WENGER
''Taraftarımızdan tek isteğim, Türk Bayrağı'na karşı saygılı olsunlar yeter, çünkü Türkler bayrakları için canını verirler. "​

ÖMER ÜRÜNDÜL
''4-2 biten İsveç - Norveç maçında, Zlatan İbrahimoviç ülkesi adına 3 gol atmak dışında neredeyse sahada yoktu.''
SLAVEN BILIC
"Kadınlara büyük saygı duyuyorum ama futbol onlardan daha güzel."

MARIO BALOTELLI
''İtalya milli takımında oynamaktan daha da güzel bir şey varsa o da Pirlo gibi bir sihirbazla aynı takımda oynamaktır... "

LUIS SUAREZ
"Daha 4 sene öncesine kadar Play Station'da sırf Gerrard'ı kontrol etmek için Liverpool'u seçerdim, şimdi beraber oynuyorum."

MARIO BALOTELLI
''Futbol mu daha güzel kızlar mı diye sorsalar hiç düşünmeden futbol derim ama biraz düşünürsem eğer kızlar derim. "

MANUEL FERNANDES
''Portekiz ve İspanyolların pasla, Türklerin ise kalbi ile oynadığı oyunun adıdır futbol. "

FELIPE MELO
"Forma numarası sorun değil ama önemli ise eğer 3 numaralı forma ile Bülent Korkmaz gibi burada efsane olmak istiyorum."

SALİH UÇAN
''10 numarayı elbette çok istiyorum, ama şu an için haketmiyorum çünkü bir Alex değilim. "

CHICHARITO
''Evet hristiyan olabilirim ama örnek aldığım tek insan Hz.Muhammed (sav)'dir. "

CRISTIANO RONALDO
''Messi zeki, İbrahimoviç güçlü, Beckham yakışıklı diye seviliyorlar. Ben ise sevilmiyorum çünkü bunların hepsi bende var. "

LIONEL MESSI
''Ronaldo mu yoksa sen mi diye soranlara, Ronaldinho'nun hala hayatta oldugunu söyleyip konuyu kapatıyorum. ''

PEP GUARDIOLA
''En büyük amacım Messi'yi dünyanın en iyi futbolcusu yapmaktı, ama o beni dünyanın en iyi hocası yaptı.

NEYMAR
''Küçükken David Beckham hayranıydım.. Büyüdüm ve şimdi bakıyorumda hiçbir şey değişmemiş. "

PASCAL NOUMA
''Arkadaşlarım, benim Necati Şaşmaz'dan daha iyi Türkçe konuştuğumu söylüyorlar. "

ARSENE WENGER
''Walcott o kadar hızlı ki bazen antremanlarda kendini kaptırıp topu geçtiği oluyor. "

DAVID MOYES
''Sir Alex Ferguson bana bu görevi teklif ettiğinde cevap olarak evet ya da hayır bile diyemedim. Yüzüm kızardı ve şok oldum.''

WESLEY SNEIJDER
''Hollanda Milli Takımı içinde karar aldık ve Robben'e bildirdik. Sahaya çıktığımızda o kendi topunu getirecek.''

JORGE JESUS
''Uzatmalar hayallerimi yıktı, o yüzden uzatmalardan nefret ediyorum nefret. "

AYKUT KOCAMAN
''Şunu söylemeliyimki hiç bir kupa Gökhan Gönül'ün saçının telinden daha kıymetli değildir. Futbolcularımla gurur duyuyorum. "

SELÇUK ŞAHİN
''Salih Hep Böyle Oynasın Ben Bu Yaşımda Onun Yedeği Olmaktan Gurur Duyarım.''

DAVID BECKHAM
Futbolu bırakmayı hiç düşündün mü? Evet bir keresinde Messi sağımdan atıp solumdan hızla geçmişti o gün gerçekten düşündüm. "

YAYA TOURE
Muhabir, maçın adamı seçildin bunu şampanyayla mı kutlayacaksın? Teşekkürler ama ben müslümanım içki içmem Lescot içer ona verin "

53950943161.jpg

ZLATAN IBRAHIMOVIC
"Ronaldo şanslı adam. Her seferinde en önden bilet bularak, Messi'nin ödülü alışını izliyor."

MARIO BALOTELLI
"Ben onun attığı golü antrenmanda canım sıkıldıkça atıyorum." (Ibrahimovic'in rövaşata golü üzerine)

MARCO REUS
"Play Station oynarken Dortmund olmaktan kaçınıyorum çünkü hiç bir takım arkadaşımı yedek bırakmak istemiyorum."

PETER SCHMEICHEL
"Bir AVM'de sahneye çıktık. Arkada Arif'in bana attığı golü gösterip durdular. Sinirim bozuldu."

MOUSSA SOW
"Gerekirse futboldan vazgeçerim ama orucumu ihmal etmem; para bu dünyada geçerli. Bir müslüman olarak ahiretim önceliğimdir."

ROBERTO MANCINI
"Cristiano Ronaldo'yu durdurmak için polis çağırmamız gerek."

ZLATAN IBRAHIMOVIC
"Balotelli Real Madrid'e mi? Hayır. Bence Barcelona'ya daha çok uyar; vasat takım, vasat oyuncu."

METİN OKTAY
"Galatasaray'da kaptanlık yaptığım zamanlarda yazı-tura yapılacağı vakit hep tura derdim. Varsın Atam'ın silüeti yere değmesin.

EL SHAARAWY
"Ibrahimovic'in gidişi benim için çok iyi oldu; artık 'Bana pas at' diye baskı yapan birisi yok."

NURİ ŞAHİN
"Türkiye tercihi benim için bir seçim değildi. Eve girip kapıyı kapattığım zaman ben Türk'üm."

Muhabir:
"Takım yorgun muydu ?"
Mourinho:
"Yorgun mu ? Günde 15 saat çalışıp ayda birkaç yüz euroyla evine dönen baba yorgun olur, biz değil.

Spiker:
"Neden Türkçe konuşmuyorsun?"

Alex De Souza:
"Türkçe konuşsam Samet işsiz kalır."

WAGNER LOVE
"Beni futbol oynuyor zannetmeyin. Benim yaptığım şey sevgilimle 90 dakikalık dilimler halinde zaman geçirmek."

HAIM REVIVO
"Türk gazetelerinde tek doğru şey tarihtir." Haim Revivo.

PAVEL NEDVED
"Bir takım küme düşerse futbolcular gider, adamlar kalır."

Muhabir:
18 yaş altı iddaa oynayan gençlere ne söylemek istersin ?
Sergen Yalçın:
Bundesliga'ya oynamasınlar, çok sürpriz oluyor."

SERHAT AKIN
"Taraftarımız 3 istedi, attık. 5 istediler 6 attık. 10 istediler, zaman yetmedi."

LUIS FELIPE SCOLARI
“Bir kupa kazanmak istiyorsanız Pele ne diyorsa tersini yapmalısınız”

PASCAL NOUMA
"Eğer oyundan alınmasaydım, takım arkadaşlarımı bıçaklayabilirdim." (6-0'lık Leeds United mağlubiyeti sonrası)

XAVİ
''Altyapı antrenörü Charly Rexach bize hep ´Tek pas bile yapmayın. Yarım pas yapın´ derdi.'

ÜMİT ÖZAT
"Sparta Prag'ı Sparta'da yeneceğiz!"

SERGEN YALÇIN
"Avrupa'ya gitmek öyle kolay değil. Bayern Münich beni alacaktı, adamlar beni bir araştırmışlar, almaktan vazgeçtiler."

JURGEN KLOPP
"Arasaydı, iyi bir takım olduğumuzu söylerdim, gelmesine gerek yoktu." (Klopp'tan BVB'nin 1-6 kazandığı maçı izlemeye gelen Mourinho'ya.)

ZLATAN IBRAHIMOVIC
"Beckham transferiyle beraber PSG sadece daha güçlü bir takım haline gelmedi, ayrıca daha yakışıklı oldu."

SAMET AYBABA
"Olcay'ı Messi'ye neden tercih ederim? Çünkü her şeyden önce Kayserili. Messi'nin nereli olduğunu bilmiyoruz."

MESUT ÖZİL
"Ronaldo yakın arkadaşım. Ayrıca dinime karşı saygılı. Ben Kur’an okuduğum zaman saygı gösteriyor. Kur’an duymak hoşuna gidiyor”

ABDÜLKERİM DURMAZ
''Kusura bakmayın ama son 15 dakika 2-0'dan maç veren takımın futbolcularını tekme tokat döveceksin. "

YILMAZ VURAL
"Kayserispor resmen bize tecavüz etti. Kolay goller yedik, karşılık verdik ama yeterli olmadı."

JOAN LAPORTA
''Ronaldo'nun Messi'den üstün olabileceği tek yer bilgisayar oyunlarıdır; o da taraflı mühendisler sayesinde...''

ARDA TURAN
"Falcao, ceza sahasında uçan sinek görse, onu bile yakalayıp kaleye atıyor."

YILMAZ VURAL
"Benim aptal oğlum, afedersin gerizekalı oğlum Marvin, bizi kepaze duruma düşürdü. İçeride benimle hesabı var."

ZLATAN IBRAHIMOVIC
"17 yaşındayken Arsene Wenger bana Arsenal ile deneme antrenmanına çıkmayı teklif etti. Reddettim. Çünkü Zlatan denenmez!"

YILMAZ VURAL
"Milli takımın başına illa yabancı hoca gelecekse benim Alman pasaportum da var."

CRISTIANO RONALDO
''Mourinho'nun hakkımda kötü şeyler söylemesine alışığm. Ona sadece şunu söylüyorum, ben hayatım boyunca yediğim kaba tükürmedim.''

Muhabir:
"Barcelona'da oynamak ister misin?"
Balotelli:
"Hayır, ben kızlarla futbol oynamam.

FRANCESCO TOTTI "Bir gecede 6 kızla dışarı çıktım. Hepsini birbirleriyle aldattım ama Roma'yı asla aldatmadım."

MARIO BALOTELLI "Hakem formamı çıkarttığım için değil, vücudumu kıskandığı için bana sarı kart gösterdi."

CRİSTİANO RONALDO
"Maçtan sonra herkes ter kokarken, Beckham parfüm kokuyordu."

JOHAN CRUYFF
"Doktorlar sigarayı bırakmazsam artık futbol oynamayacağımı söylediler. Ben de futbolu bıraktım."

JOSE LUİS OLTRA
Muhabir: "Messi'yi nasıl durdurmayı düşünüyorsunuz ?" Jose Luis Oltra: "Guradiola’dan Messi’yi oynatmamasını rica edeceğiz."

DİEGO MARADONA
“O benim değil, Tanrı’nın eliydi.”

SAMUEL ETO'O
"Ben size gol sözü vermiyorum. Ama ertesi gün bir "beyaz" gibi yaşamak isteyen "siyah" kadar koşacağım sahada."

YILMAZ VURAL
"Türkiye’ye yabancı teknik direktör getirmeyin. Ben Türkçe anlatamıyorum, onlar nasıl anlatacak ?"

AMOKACHİ
Spiker:"Hükümet yetkililerinin futbolla ilgili olması konusunda ne düşünüyorsunuz?" Amokachi: "Çok normal, ikimiz de trübünlere oynuyoruz"

SERGEN YALÇIN
Muhabir:"Hiç bir golü kız arkadaşına hediye ettiğin oldu mu ?" Sergen Yalçın: "Aynı golü iki farklı kıza hediye ettiğim bile oldu."

KaYnAk

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
"Gol Olur"-RIDVAN DİLMEN
[video=facebook;144055202310365]https://www.facebook.com/video/video.php?v=144055202310365[/video]:biggrin:

sarikirmiziask

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
itler istedi diye atlar ölmez.. Lucescu (Yazılmışsa özür dilerim)

Fatih TERİM
Herkesin adaleti şaşar, Allah'ın adaleti şaşmaz..

Nerede bir kupa varsa, Galatasaray ona taliptir.. Ümit DAVALA [MENTION=19025]AliA[/MENTION]