Function butona tıklamadan otomatik çalışıyor.

suleyman70

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şu şekilde kodlarım var, normalde yazıya tıklayınca çalışması gerekirken bu function sayfaya her girişte çalışıyor, sitede Yönlendirme Döngüsü var olarak hata geliyor;

Kodlar;
PHP:
<script>    function cikis()    {      <?php $_SESSION["giris"] = 1; ?>      alert("Test");      <?php header("Location:index.php"); ?>      return;    }  </script>

Çıkış yazısı;
PHP:
<div id="wb_Text1" style="position:absolute;left:1040px;top:30px;z-index:0;">
<a href="javascript:cikis()"><span style="color:#FFFFFF;font-family:Pacifico;font-size:19px;">Çıkıs Yap</span></a></div>

bilgehanl.03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
javascript:cikis() dan sonra ; koymayı deneyin bir de oluyor mu?

xmuratti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
<a href="javascript:cikis()"> kodunu onclick() olayına yaz

phpemlakproje

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onclik kod sistemin böyle olmalı.

<a
href="#" onclick="cikis();">Çıkış Yap</a>

maakbay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum php kodlarını javascript içinde kullanılmasını ilkdefa görüyorum.. php de header foksiyonu direk olarak dosyanın başına yenileme kodu ekler. tuşa basılsın basılmasın fark etmez... onun yerine tuşun basılma eventine "window.location='xxx'" ekle. xxx yerine yenileme adersini kullan.

mrtAkdeniz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum php kodlarını javascript içinde kullanılmasını ilkdefa görüyorum.. php de header foksiyonu direk olarak dosyanın başına yenileme kodu ekler. tuşa basılsın basılmasın fark etmez... onun yerine tuşun basılma eventine "window.location='xxx'" ekle. xxx yerine yenileme adersini kullan.
[MENTION=379198]maakbay[/MENTION], ilk defa görüyorsun çünkü yok öyle bir şey :D [MENTION=353841]suleyman70[/MENTION], buton ekleyip onClick görevini ekle, göreve fonksiyonu tanımla.

onClick="fonksiyon" şeklinde :)

akhfaern

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanırım arkadas orada bir if else kod bloğu unutmuş..