Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
önemli olan ekran kartın ve işlemcinin gücü. işlemcin HD video çözümlemeye yetecek güçteyse, ekran kartın da HD video çözümleme desteği sunuyorsa hemen hemen tüm playerlarda seyredersin.
benim tercihim bs player olur. hem sistem kaynaklarını az tüketiyor hem de arayüzü kullanıcı dostu. altyazı boyutunu, yerini ve rengini de ayarlayabiliyorsun.
aslında donanım şart..benim laptobun donannımı iyi olmasına rağmen 1080 li filimleri izlerken filimi 5 dakika ileriye bile alamıyorsun hemen donuyor...e kolay değil zaten..neredeyse filim boyunca 20 gigabatylık işlem yapıyor..
Gom Player tavsiye ederim özellikle kurulum esnasında bir ayarı var ona dikkat et
İlk seçenek daha düşük konfigürasyonlu bilgisayarlar için videoları daha kalitesiz gösterirken ikinci seçenek en iyi kalitede gösteriyor...
evet,,ben öyle biliyorum..bluray işte 1080 galiba...mesela 30 dakikalık bir film(1080) yaklaşık 4-5 gb...bir film ise 20 gb ı buluyor...ben bluray film indirmiştim.torrent..16 gb dı..