Frozen Window

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kadima
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Donan ekranınıza dokunarak eritebileceğiniz eğlenceli bir duvar kağıdı.

Android platformu için yapılmış en eğlenceli duvar kağıtlarından biri olan Frozen Window ile kış ayının tadını çıkarın!

Bu harika animasyonlu duvar kağıdı uygulamasını cihazınıza yükleyip aktif duruma getirdiğinizde, ekranınız soğuktan bu tutuyor. İşin eğlenceli tarafı ise bu buzlanmayı parmağınızla eritebilmeniz!

Birbirinden güzel dört farklı arkaplan resmi sunan uygulama, cihazınıza bambaşka bir hava katacak.

27gf8g0n7qVy4Khd2l7PzHfIskBEf2WXCc4uTKmxTs8SMDh1Db  XLYFHIc_SUxW3WIGs
_D53Nl4ky0ytSDexxsHc0VOi-djg3jm1EChymjV44Qi4H8ktDqYo7LwMRBLt6Q5BX0s
baIJlRnymwtuL_VhM1deslpgivJ8gJyuw5n8YknaQkkFPPq5Vw  aaPIXQirUvmFXnJtk
aUFdHeR3DnL1pfHTBTxQy7ZfOjOaUH6HsfcL6KEwyQqj7arSyc  SGaKEjgM72IvQSeyu4

[video=youtube;ztdvXTDmJy8]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ztdvXTDmJy8[/video]

Google Play Ücretsiz

Google Play Full (0,99$)

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bu güzel ama aradığım şey çok daha farklı ekran gölet gibi ekrana dokununca dalgalanmalar oluyor baya güzel anliycagin s3 lerde var ama tam olarak s3 deki gibi değil

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bu güzel ama aradığım şey çok daha farklı ekran gölet gibi ekrana dokununca dalgalanmalar oluyor baya güzel anliycagin s3 lerde var ama tam olarak s3 deki gibi değil
O dediğinizin üstünde yapraklar da var mıydı?
Eğer varsa, o zaten android ice cream versiyonundan itibaren bütün versiyonlarında bulunuyor, ayarlar-ekran ayarları-duvar kağıtları bölümünden hareketli duvar kağıtlarını seçerseniz orada görebilirsiniz..

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sende mi Xperia kullanıyorsun?? Bu senin ana ekranın mi [MENTION=130683]android3[/MENTION]

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sonunda buldum arkadaşlar ekrana bir kez bastım tema ve duvar kağıdı seçenekleri çıktı duvar kağıtları ni seçtim animasyonlu duvar kağıtları ni seçtim sonra bir de ne göreyim benim canımın içi orada kuzu gibi yatıyor :)
yardimci olan ve olmayan herkese teşekkürler :)

evet Xperia S var bende. benim ekran bu ama resim farklı. sana göstermek için değiştirmiştim :)

İşte buna da sdn dayanışması deniyor :)