Fringe

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
Lostun tahtını sallayan bir dizi diyorlar. ben biraz x-files a benzettim. aranızda izleyenler var mı arkadaşlar

YouTube - Fringe Promo Trailer

Duvar kağıtları

tvfringe10.jpg

fringewallpaper1024x768.jpg

fringewallpaper1.jpg

fringefringe29533591280.jpg

fringefringe24556831400.jpg

1msn.jpg

wallpaperfringe01a.jpg

Rato

Doçent
Reaksiyon puanı
3
İlk bölümünden itibaren izledim şuan 18 bölüm oldu her hafta farklı bir olay gayet sürükleyici bir dizi...

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
ilk haftalar güzeldi ama sanki şu aralar rutinleşti...başrol iyidir yine de :)

ama lost ile aşık atamaz..belki "gizli dosyalar"ın devamı diyebiliriz zorlarsak

husoft07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bilim kurgu sevenler için kaçırılmaması gereken bi dizi bence. lost ile klasmanları farklı aslında.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
hangi günler yayınlanıyor arkadaşlar?

nofearman

Asistan
Reaksiyon puanı
0
süper dizi, eleştrileri anlamak mümkün değil. dizi daha oturmadı. her diziye başında bk atılıyor zaten biraz bekleyin taşlar bi yerine otursun önce, dizi hakkında bilgi almak isteyen www.fringetr.com türkce fan sitesidir.

tuvana

Doçent
Reaksiyon puanı
1
hangi kanalda hangi günler bu dizi yayınlanıyor arkadaşlar şifreli bir kanal değildir inşallah

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Şu anki durumuyla Lost'un yanına bile yaklaşamaz. Bir sonraki bölüm ne olacak diye bir merak uyandırmıyor.

Bir bilim-kurgu hayranı olarak çok fazla hoşlanmadım diziden. Ama olur da dizi güzelleşir diye takip ediyorum.

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Her bölümde aynı durumlar sürekli tekrarlansada (dizinin başında ilginç bir olay olur, hemen bizim ajana haber verirler ve mutlaka doktorun eskiden üzerinde uğraştığı bir konuyla ilgili çıkar.) yine de kendini izlettiriyor tavsiye ederim..

Bu arada ben diziyi tv'den takip etmesemde, çarrşamba günleri 21.00'de Digitürk/DiziMax'de yayınlanıyormuş.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Prison Break bitince onada baslayacagım baya bir dizi indirdim hastalık oldu

astronash

Asistan
Reaksiyon puanı
1
x-files tarzı bi dizi ama jj abrams yine farkını konuşturuyor. lost ile aralarında benzer yönler bulabilirsiniz. mesela 2 bölüm önce benjamin linus'un küçükken sawyera verdiği kitabın yazarı carlos castaneda fringe'de de geçiyordu. Biraz ayrıntı oldu ama belirtmek istedim:) ayrıca lostun tahtını falan da sallayamaz o kadar değil. bilim kurgu severler kaçırmamalı ama..

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Fringe ilk sezonu 20. bölümle son buldu.
Son bölüm gerçekten şok yaşatacak cinsten bir bölüm.
Bugüne kadar çok fazla sabırsızlıkla beklememiştim yeni bölümleri ama ikinci sezonu gerçekten merak etmeye başladım.

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Dizi gittikçe güzelleşiyor... Şarap gibi... :D

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sezon finali benide şok etti ama bilim kurgu ve gizemi seven arkadaşlar kesinlikle hoşlanır filmden mesela dan brown un kitaplarında da biraz gizem biraz mistik olaylar var gerek da vinci şifresi gerekse melekler ve şeytanlarda metafizik ögeleri bol ufak bi örnek fringe ten paralel evren teorisi gerçekte varmı yokmu tartışılır ama ben dünyanın içinde farklı bi boyut zaman algısında evrenler var diyenlerdenim hadi tartışalım bu konuyu :D

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Tek kelime ile süper bir dizi. Doğaüstü denilen olaylar ve bilim/teknolojiyi çok iyi harmanlamışlar. Bir de polisiye olunca tadından yenmiyor.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Yüzüklerin efendisi 'ndeki Denethor karakteri ile kendisinden tiksindiğim John Noble'ın muhteşem ötesi performansı ile tekrar gözüme girmeyi başardığı dizi :laugh:

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Dİziye yeni başladım gayet güzel bi dizi ama rutin gidiyor olaylar. Ama yinede güzel daha 4. bölümdeyim gittikçe üzerine bişiler katcak gibi duruyor senaryo.

İlk bölüm hakketen müthişti.

yakulum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dizinin formülü var bence house gibi. hani house'ta bir hasta gelirdi, house yanlış tehşis koyardı, asistanları "öyle değil, böyle" derdi, house inat eder kendi doğrusunu uygular ama sonunda yanlış olduğunu görürdü... tıpkı böyle! mevzu gelir, olivia peter ve walter'a paslar, walter üzerinde çalışır mevzuyu çözer ve 1 sonraki bölüme geçilir...
ha kötülediğimden söylemiyorum. deliler gibi takip ediyorum dizi; ama gerçek böyle :)

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Harika bir 2 sezon oluyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Lost bittikten sonra yükseliş atakları yapacağını düşündüğüm dizi.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Son bölümler gerçekten güzeldi. Güzelleşmeye başladı. :)

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Yav bi akrabamız verdi diziyi izleyin diye aylar geçti hala izlemedim :)

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
The X-Files bitince tahtına rahatlıkla oturacak bir dizi.
Bilim kurgu - fizik ötesi ve metafizik üçgeninde harmanlanmış, dramatik yanları da ağır basan değişik bir yapım. Her şey üç kişi çevresinde dönüyor gibi görünse de, aslında paralel iki evren içinde geçiyor.
Bu tür yapımları sevenlere şiddetle öneriyorum.
İkinci sezon gittikçe sürükleyici olmaya başladı.
:)

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
arkadaşlar yazın bu diziyi izlemeyi düşünüyorum...izleyenler yorum yapabilir mi?