Friday Night Funkin' Hakkında Bilgiler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CraYen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CraYen

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,003
Başlayalım. Sorularınızı yazabilirsiziniz.

Ana karakter 19 yaşındadır.

Bizim karakterimizin bir ismi yoktur. Tiktok'da ve Twitter'da isimler takılmasına karşın oyun yapımcısı oyunun açılışına ''Onun adı Evan değil a*p*l Tiktok'' gibi mesajlar saklamıştır.

Boyfriend neredeyse korkusuzdur. Şuanlık tek korkusu Week 2 de çakan şimşek ve Tricky'nin bağırması. Şimşekten korkma sebei ise aslında ilk başka yapılırken şimşek çaktığında Lemon Demon görünecekti fakat bu fikir kaldırıldı.

Hatsune Miku Boyfriend'in ablası değildir. Boyfriend Hatsune Miku'dan büyük yaş olarak.

Week 2'de 2 şarkı olmasının sebebi Skid ve Pump'ın sıra sıra kendi şarkılarını söylemeleri değildir. Aslında Week 2'nin 3. şarkısında Lemon Demon çıkacaktı, fakat sözleri fazlaca vahşice olduğu ve yazılım hatalarına sahip olduğu için kaldırıldı. Bu şarkı hala debug modu ile oynanılabiliniyor.

Boyfriend'in çıkardığı sesler rastgeledir. Yani ''beep boop'' dur. Yani artık şu karaktere çeviri yapmayı kesin! Bunu da ben diyorum.

Week 5 fazlaca easter ege sahiptir. Hatta o kadar fazla ki easter egg'ler, hepsini bulamadım o derece.

Oyunun dosyalarında bir sürü gizli şey var. inceleyelim.

1. Pico

Pico bizim ilk modelimiz olabilir. Pico miss animasyonlarına sahip ve Boyfriend'e fazlaca benziyor.

2. Kullanılmamış ikonlar

Minus modundaki karakterin iconu ve UGH modunun icone oyunun dosyalarında mevcut.

3. İlk kaybetme animasyonu

Oyunun dosyalarında ilk kaybetme animasyonunu görmebiliyoruz. ''Lose... Lose... Lose... Lose... Lose... Lose...'' adlı yazıların aşağı düşme animasyonu var.

4. Easter egg

Oyunda bulması en zor Easter egg.

5. Test animasyonu

Bandicam ile kaydedilmiş karakterimizin siyah hali. İlk animasyon için kullanılmış.

CraYen

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,003
Güncelleme: Kız arkadaşımız her ne kadar bir insan gibi gözükse de aslında bir şeytandır. Bunu Week 7 kaybetme ekranından görebiliyoruz.