Yardım Freelancer Çalışmak

EwoksEndor

Doçent
Reaksiyon puanı
138
Freelance çalışan veya tecrübesi olan varmı acaba tecrübelerini bizimle paylaşabilirse çok iyi olur özellikle iş teslim süreci ve ücret konusundaki tecrübelerini aktarabilir mi birde hangi siteler çok popüler örneğim bionluk gibi iyi platformlar varmı yada daha kaliteli olan platformlar

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Ben bionluk platformunda çalıştım bir süre. Ödeme konusunda zaten platformun güvencesi var sıkıntı yaşamadım. Çalışırken gayet memnundum, ödemeler birkaç gün içerisinde banka hesabıma aktarılıyordu.

sedatistan

Asistan
Reaksiyon puanı
114
Upwork ve freelancer ile çalışabilirsin.
Upwork'de işi önce koyup sonra satabiliyorsun.Freelancerda ise iş ilanı gibi veriyorlar sadece.
Ancak senin ne yaptığınla da alakalı.

Bu arada freelance çalışmak çok zor özellikle kendi başına iş bulmaya çalışıyorsan çünkü arkadaşın ve benim dediğim sitelerde şöyle bir mantık var: "Atı alan üsküdarı geçmiş"

Senin 20-30 kadar bedava mükemmel tatminli iş yapman gerek ki ön sıralara yükselesin yada adamlar sana güvensin.Ve malesef 2-3 ya bulabiliyorsun ya bulamıyorsun.

O yüzden en iyisi bir şirkete girip evden çalışmak.

BatinY

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,492
Fiverr’de arkadaşım freelance bir şeyler yapıyordu ama ben hiç girmedim o tarz şeylere. O zamanlar paypal vardı para aktarımı kolaydı şu an nasıl olur bilmiyorum.