Freebuds pro vs airpods pro

Oğuz_atc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu iki ürünü deneyimleyeniniz varmı. Hiç Türkçe kıyaslama videosu bulamadım

KagloT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Ben kendim AirPods Pro kullanıyorum . Ben gayet memnunum ses kalitesi açısından ve eğer AirPods'u eşleyeceğiniz cihaz da Apple ise AirPods ve Apple cihazınız uyum içinde çalışıyor . Fakat memnun olmadığım yanı da yok değil :ANC çok başarılı değil , kulaklık uzun kullanımda kulağı acıtıyor ama ara sıra . Gelelim Freebuds Pro'ya ben kendisi ile müzik vs. dinlemedim fakat kutusunu gözlemleme ve kulaklığı kulağıma takma şansım oldu AirPods Pro'ya göre kötü yanı Freebuds'ın kulakta duruşu daha büyük ve AirPods Pro'ya göre daha kötü duruyor ve Freebuds Pro'nun kutusu AirPods Pro'nun kinden biraz daha büyük ama Freebuds'ın farklı renkleri var . Freebuds'tan Müzik dinlemediğim için ses kalitelerini kıyaslayamayacağım fakat ikisinde de ANC , Şeffaf Mod var . Eğer eşleyeceğiniz cihaz da Apple değilse ben size FreeBuds Pro'yu öneririm çünkü o zaman f/p olarak FreeBuds daha iyi ve neredeyse aynı özellikleri o da sunuyor . Ama yine belirteyim eşleyeceğiniz cihaz da Apple ise AirPods Pro alın derim .

Oğuz_atc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende airpods 2 kullandım. Daha sonra freebuds pro kullandım. Ama aklımda airpods pro bir köşede duruyor. Eşleşme konusuna gelince aslında çok önemli değil. Müzik ve konuşma yapacağım. Akıllı saatimde var. Kontrol sıkıntım olmayacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana göre arasında 600 TL'ye değecek bir fark yok.
Ses konusunda freebuds pro gayet tatmin edici.

Turuncupc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
ikisinide denedim eğer telefonunuz apple değilse Huawei almanızı öneririm fakat fiyat farkından dolayı iPhone sahip biri bile kullanabilir

Oğuz_atc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ses konusunda ve rahatlık konusunda tavsiyen nedir. Çünkü freebuds pro ile uzun zaman geçiremiyorum. Kulaklarım tıkanıyor. Kendi nefesimi başkasının nefesiymiş gibi duyuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Freebuds pro kullanıyorum şu an. Yanlız airpods pro hep aklımda.

Turuncupc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
apple da da aynı şey söz konusu rahat olmasının bir bedeli gibi kulakiçi olduğu için.
Ses konusunda freebuds proyu daha kaliteli buluyorum çünkü hem daha yeni bir cihaz hemde özellikler konusunda daha iyi rahatlık olarak bir fark göremedim kulakta ikiside düşmüyor ama freebuds şarj kutusu biraz daha ağır geldi bana ama almak için bir sebep yaratmıyor.

Oğuz_atc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
apple da da aynı şey söz konusu rahat olmasının bir bedeli gibi kulakiçi olduğu için.
Ses konusunda freebuds proyu daha kaliteli buluyorum çünkü hem daha yeni bir cihaz hemde özellikler konusunda daha iyi rahatlık olarak bir fark göremedim kulakta ikiside düşmüyor ama freebuds şarj kutusu biraz daha ağır geldi bana ama almak için bir sebep yaratmıyor.
Çok teşekkür ederim aradığım cevabı verdiniz. Freebuds ile devam edeceğim. Kulaklık işini çok iyi yapıyor. Bağlantı şarj ses kontroller herşeyi çok iyi. Tek sıkıntım kulağı tıkaması. Airpods da aynı ise bir tercih sebebim kalmadı. Tekrar teşekkür ederim