Free Ghost

bertan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dead_ghost dedi ki:
başka konuya yazcağın yorumu yanlışlıkla buraya yazdığını düşünüyorum sadece.. dimii? bu kadar basit olamayız çünkü..

nyoo

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6
"brokenidols" paylaşımın için sağol, basitlere kafa yorup basit olma, onlar numune ve fazlalık ;)

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
gülerken sizden izin almayacağım aşikar dimi ;) yorumlara dikkat edelim numune fazlalık basit vb kelimeler kullanmayalım.bana reklam geldi güldüm siz yorum yaparsınız ben gülerim ok afraya tafraya gerek yok herkesin kahkahası kendine :D

brokenidols

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok garip ya ben yardım istiyorum reklam zannediyorlar! :(

brokenidols

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anlaşılan ben yanlış yere gelmişim pardon arkadaşlar!!! Size reklamsız günler.....

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
brokenidols dedi ki:
Anlaşılan ben yanlış yere gelmişim pardon arkadaşlar!!! Size reklamsız günler.....

arkadaşım yanlış anlama ama mesaj sayına bakarım ilk önce ;)

ilk mesajını tanışmak yerine program sorusuyla başlarsan aklıma reklam gelir ;)

mesaj sayısı 50 yi geçmemiş üyeler düşebilir bu beni bağlamaz.

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Yanlış yere gelmedin arkadaşım doğru yerdesin ;) Ama dedikleri gibi işte böyle direk konu paylaşınca yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Boşver takma kafana ;) Program sourceforge.net tarafından da onaylanmışsa zaten reklam amaçlı olamaz bence. Denemek lazım, görmek lazım acronis kullandığım için birşey diyemiyorum. Kullananlar varsa burada paylaşsınlar ben deneyene kadar...

bertan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
brokenidols; demek bu sitenin forumunuda 2. hatta 3. sınıf "rep" almaya çalışanların olduğu forumlar sanıyorlar ki msj sayına a bakıyorlar önce.. hatta msj sayını uygun görmeyip cvp yazabilceğe yere o değerli!!! vaktini oraya birkaç kahkaha eklemekle kullanıyorlar.. 1000 mesajı geçene bıcır ördek veriyolarda ondan zorlamışlar herhhalde kapasiteyi..

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
@brokenidols

sıkma canını, sende mesaj sayını yükseltmek için "teşekkürler, güzel paylaşım, emeğine sağlık" gibi cümlelerle istenilen mesaj sayılarına ulaşabilirsin. Doğru yerdesin merak etme sen. program hakkında bir bilgim olmadığı için cevap veremiyorum. Bende JuLiuSiuS gibi Acronis kullandım çünkü.