FPS'im bir anda durduk yere çok düştü

alikerem4141

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
1 hafta önce valorant ve cs de minimum 250 fps alırken, şuanda en düşük 50fps ,100 fps e zor çıkıyor ayarlara hiç dokunmadım. sice bu neden oluyo veya bunu düzeltmek için ne yapmalıyım? ayarlar hepsi ultrada

sistemim:
i3 9.nesil
8gb ram
rx570
h310 pro vdh-plus

hakancalis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
953
Son yüklediğinz programlar sebep olabilir yada aşırı ısınıyor olabilir

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
1 hafta önce valorant ve cs de minimum 250 fps alırken, şuanda en düşük 50fps ,100 fps e zor çıkıyor ayarlara hiç dokunmadım. sice bu neden oluyo veya bunu düzeltmek için ne yapmalıyım? ayarlar hepsi ultrada

sistemim:
i3 9.nesil
8gb ram
rx570
h310 pro vdh-plus
Arkada açık bıraktığınız uygulamalar vb şeyleri kontrol etmenizi öneririm.Oyundayken GPU ve CPU sıcaklığınızı da bir kontrol edin.Eğer değerler normal ise antivirüs programı kullanmalısınız.

alikerem4141

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Son yüklediğinz programlar sebep olabilir yada aşırı ısınıyor olabilir
yani aşırı ısınmıyor afterburner'den bakıyorum 50derece gibi ama son yüklediğim dosyaları bilmiyorum kontrol edeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkada açık bıraktığınız uygulamalar vb şeyleri kontrol etmenizi öneririm.Oyundayken GPU ve CPU sıcaklığınızı da bir kontrol edin.Eğer değerler normal ise antivirüs programı kullanmalısınız.
evet bir sefer normal şekilde girdim bir seferde her şeyi kapatıp girdim fakat performansda gözle görülür bir değişim olmadı

RecxandFlex

Asistan
Reaksiyon puanı
81
CS.GO da son zamanlarda optimizasyon sıkıntısı var.