- Reaksiyon puanı
- 15
Bu Oyunda Hep 40 Fps Sabit Alıyorum Steam Forumlarınada baktım oyunun 40 fps akıcı çalıştığını söylüyorlar ama benim gözümde hiç akıcı gelmedi Oyun Armed with wings rearmed
fps sabit değil oyunun tek ayarları bunlar sistemimde uygunFPS'i sabitlemiş olabilirsiniz. Oyun ayarlarını ve ekran kartı yazılımının ayarlarını kontrol edin.
Ekran kartı yazılımını kontrol ettiniz mi?fps sabit değil oyunun tek ayarları bunlar sistemimde uygun Ekli dosyayı görüntüle 158016
evet ettim güncelEkran kartı yazılımını kontrol ettiniz mi?
Güncelliğini dememiştim, ekran kartının ayarlarının olduğu bir yazılım yok mu?evet ettim güncel
varGüncelliğini dememiştim, ekran kartının ayarlarının olduğu bir yazılım yok mu?
O ayarlarda FPS Sabitleme ayarı var mı yok mu ona bak.
intel i3 3.10 ghzSistem özellikleri nedir? Belki 40FPS kilidi vardır.
baktım yokO ayarlarda FPS Sabitleme ayarı var mı yok mu ona bak.
Kaçıncı nesil?intel i3 3.10 ghz
4gb ram
300 gb hdd
amd radeon 6350 hd 40 fps kilidi yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
baktım yok
2ci nesil işlemciKaçıncı nesil?
İşlemci nesli yüzünden düşük FPS alıyor olabilirsin, 40FPS kasmaz normalde, drop giriyor büyük ihtimalle bir 4GB DDR3 Ram daha al.2ci nesil işlemci
hayır sistemle alakası yok oyunun kendisi 40 fps sabitlemiş ben sadece sınırı kaldırmak istiyorum okadar belki steamin bir kodunu veya bi ayarını bilen vardır diye dedim. hayır drop da almıyorum sabit 40 fpsİşlemci nesli yüzünden düşük FPS alıyor olabilirsin, 40FPS kasmaz normalde, drop giriyor büyük ihtimalle bir 4GB DDR3 Ram daha al.
Araştırdım ve bunun bir yolu yok. 40 FPS'e sabitli.hayır sistemle alakası yok oyunun kendisi 40 fps sabitlemiş ben sadece sınırı kaldırmak istiyorum okadar belki steamin bir kodunu veya bi ayarını bilen vardır diye dedim. hayır drop da almıyorum sabit 40 fps
evet bende oradan gördüm neyse yapcak bir şey yok oyun kasmıyor sadece sınırı kaldırmak istedim okadar iyi günler konu kitlenebilirAraştırdım ve bunun bir yolu yok. 40 FPS'e sabitli.
![]()
The game is locked to 40 fps? :: Armed with Wings: Rearmed General Discussions
Is this something on my end, or the game has a 40 fps lock? Any way you can remove it and make it 60?steamcommunity.com