Fps sorunu

Ynsemre007

Asistan
Reaksiyon puanı
14
selamlar arkadaşlar. 3 gün önce bilgisayarımı windows7 den formatlayarak windows 10 a geçirdim fakat önceden rahatlıkla oynadığım cs:go yu artık oynayamıyorum 30 fps üstüne çıkmıyordu sonra ramın dar olduğuna karar verip 4 gb ram aldım toplamda 6 gb ram oldu fakat yine değişen bişey olmadı dün tekrardan WİN7 ye geçiş yaptım fakat yine değişen bişey olmadı önceden win7 de rahatlıkla oynadığım oyunu artık win7 ye döndüğüm halde oynayamıyorum yardım ederseniz sevinirim.
bilgisayarımın özellikleri:

Markası: exper
Anakart:foxconn G41mxe
Ekran kartı: ATI radeon 4300/4500 paylaşımlı 1 GB
RAM: 6GB 1333 MHz
İşlemci: intel pentium dual core 2.94 GHz

=SOH=GarezZz

Asistan
Reaksiyon puanı
70
driver booster kur birde serial key yazıp programı fulle sonra tarama yap butun eksık drıverları kursun sonra cayını al yudumlarken oyunun acılmasını bekle

Ynsemre007

Asistan
Reaksiyon puanı
14
driver booster kur birde serial key yazıp programı fulle sonra tarama yap butun eksık drıverları kursun sonra cayını al yudumlarken oyunun acılmasını bekle
Kurdum baya şey güncel değildi ekran kartı başta olmak üzere hepsini güncelledim fakat değişen hiçbirşey olmadı

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Diğer oyunlarda bu fps sınırı sorunu varmı acaba ?

=SOH=GarezZz

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Sorun oyunda olabilir. Diger oyunlari bi dene ayni kasma sorunu varsa sistemde yoksa oyunda. Bi video izlemistim. Adamda cs goda kasma askeunu vardi 30 fps aliyodu steam uzerinden oyunun ayarlarinda bi degisiklik yapt 200 fps ye cikti. Oyundaki bi ayar buna sevep oluyodu. İnternete cs go kasma sorunu yaz ilk videolardan birini izle derim. Sorun bi cok seyden olabilir burdan oturdugum yerden bisey demek zor

Ynsemre007

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Sorun oyunda olabilir. Diger oyunlari bi dene ayni kasma sorunu varsa sistemde yoksa oyunda. Bi video izlemistim. Adamda cs goda kasma askeunu vardi 30 fps aliyodu steam uzerinden oyunun ayarlarinda bi degisiklik yapt 200 fps ye cikti. Oyundaki bi ayar buna sevep oluyodu. İnternete cs go kasma sorunu yaz ilk videolardan birini izle derim. Sorun bi cok seyden olabilir burdan oturdugum yerden bisey demek zor
Oyunu dün silip tekrar kurdum ama dediğinizi araştırıp deniyceğim

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Bence Windows 10 dan .... Performans düşüklüğü yapıyordur . Isı değerlerinizi atar mısınız ?

Ynsemre007

Asistan
Reaksiyon puanı
14

=SOH=GarezZz

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Oyunu dün silip tekrar kurdum ama dediğinizi araştırıp deniyceğim
Diger oyunlari dene onlarda kasma sorunu varmi. Birde mesela sende driectx 11 , windows net fremawork visual ++c gibi gerekli seyleri formattan sonra yukledinmi ? Oyunu sadece setuptan kurma. Sonucta pc formattan cikti eksik olan cok sey var. Setup klasorunda redist dosyasi varsa eger bu dediklerim olmali onlarida kur pc ne. Birde diger oyunlari bi dene sonuclari buraya yaz ona gore yardimci olmaya calisalim

Ynsemre007

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Diger oyunlari dene onlarda kasma sorunu varmi. Birde mesela sende driectx 11 , windows net fremawork visual ++c gibi gerekli seyleri formattan sonra yukledinmi ? Oyunu sadece setuptan kurma. Sonucta pc formattan cikti eksik olan cok sey var. Setup klasorunda redist dosyasi varsa eger bu dediklerim olmali onlarida kur pc ne. Birde diger oyunlari bi dene sonuclari buraya yaz ona gore yardimci olmaya calisalim
Dediklerinizi kuruyorum sonra tekrar deneyeceğim. Ayrıca başka oyun yok bilgisayarımda oyun dünyasına yeni atıldım cs godan başladım ilk olarak

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Bu sorun w10da Anniversary update sonrası çıkmıştı xbox live yüzünden çözümü var ancak w7 de devam etmesi ilginç bu yazılım w7 de yok bildiğim kadarı ile w10 için fix bu

Ynsemre007

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Dediğin şeyleri tek tek kurdum internettende cs kasma sorunu yazıp videoda anlatılanları yaptım fps 30 iken şuan 40-45 e çıktı hatta 50'yide gördüm arada 30'a düşüyor ama kasmıyor artık rahat oynayabiliyorum yardımın yardımlarınız için çok teşekkür ederim sırf bu yüzden yeni pc alıcaktım fakat bu beni biraz daha idare eder çok saolun