ahmet21122
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 13
Merhaba link bıraktığım arkadaşla aynı sisteme sahibim fakat o fifa 2021 i akıcı bir şekilde 60 fps de oynuyor bende sürekli fps düşüyor nedeni nedir acaba?
Ssd mi hdd mi var eğer hdd ve windows 10 birlikte kullanıyorsanız benim gibi bol bol sıkıntı yaşarsınız.denedim her şeyi çözümü bulamadım valorantta da aynı sorun var fps aniden düşüyor
Ssd mi hdd mi var eğer hdd ve windows 10 birlikte kullanıyorsanız benim gibi bol bol sıkıntı yaşarsınız.
Bilgisayarınız laptop sanırım sıcaklık değerleri yüksek mi oyun içi msi afterburner ile bakar mısınız fps düşüşlerine sebep olması normal.Merhaba link bıraktığım arkadaşla aynı sisteme sahibim fakat o fifa 2021 i akıcı bir şekilde 60 fps de oynuyor bende sürekli fps düşüyor nedeni nedir acaba?
hocam şimdi bir maç yapmayı denedım sıcaklık 90 95 arası oluyor 60 fps başladım oyuna 10 dk sonra 50 10 dk sonra 45 sabitledi fpsyi enteresan bir şekildeBilgisayarınız laptop sanırım sıcaklık değerleri yüksek mi oyun içi msi afterburner ile bakar mısınız fps düşüşlerine sebep olması normal.
90-95 fazla bir sıcaklık normal fps düşüşü. Mümkünse altına fan alın termal macun ve termal padleri yenileyin.hocam şimdi bir maç yapmayı denedım sıcaklık 90 95 arası oluyor 60 fps başladım oyuna 10 dk sonra 50 10 dk sonra 45 sabitledi fpsyi enteresan bir şekilde