lBeratl
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 215
Ben epic gamesden Gta V oynuyorum ama kaç fps aldığımı göremiyorum Bana kücük boyutlu Fps Gösterme Programı önerirmisiniz.
Konuyu ben de takip ediyorum. Ram cpu gpu FPS gjbi şeyleri de barindiran bir fps programi var mi? Msi afturbuner hariç.Fraps sade bir görüntü sunuyor. Fazla detaylandırma seçeneğim olsun derseniz MSI Afterburner öneririm.
EywFraps sade bir görüntü sunuyor. Fazla detaylandırma seçeneğim olsun derseniz MSI Afterburner öneririm.
Msı Afterburner niye istemiyorsunuz pekiKonuyu ben de takip ediyorum. Ram cpu gpu FPS gjbi şeyleri de barindiran bir fps programi var mi? Msi afturbuner hariç.![]()
Konuyu ben de takip ediyorum. Ram cpu gpu FPS gjbi şeyleri de barindiran bir fps programi var mi? Msi afturbuner hariç.![]()
Sağol kralBu uygulamaya bakabilirsiniz.![]()
FPS Monitor - ingame system monitoring tool
FPS Monitor tracks your PC's hardware state and displays this information as an overlay in-game. It can collect hardware usage statistics and will warn you when your hardware is running in a dangerous state or close to critial.fpsmon.com
ParalıBu uygulamaya bakabilirsiniz.![]()
FPS Monitor - ingame system monitoring tool
FPS Monitor tracks your PC's hardware state and displays this information as an overlay in-game. It can collect hardware usage statistics and will warn you when your hardware is running in a dangerous state or close to critial.fpsmon.com
Windows 10 kullanmıyorumÇok kastırmaya gerek yok xbox game bar da gösteriyo
win+g tuşuna bas 2 3 saniye bekle açılırsa kullanırsın yoksa pcde yüklü değildir.
Not:Bende yüklü gelmişti
Konuyu ben de takip ediyorum. Ram cpu gpu FPS gjbi şeyleri de barindiran bir fps programi var mi? Msi afturbuner hariç.![]()