Yardım Fps düşüklüğü

Uzi071

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İ5 9400f işlemci
H310m-k r2.0 anakart
16 gb ram
Asus Gtx 1660 ti 6gb OC ekran kartı
Steam pubg de en düşük ayarlarda 60 70 fpsi geçmiyor neler yapmam lazım

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Her şeye driverleri güncelleyin demeyi bırakın artık ya. Performans sorunu yaşarda bu sistemle bukadarda yaşamaz.
Aslında yaşayabilir :D bazen bazı driverlar özellikle bazı oyunlarda sorun çıkartabiliyor ama aşırı olası değil Nvidia genel olarak stabil driverlar yapıyor. Anakart işlemci veya ekran kartını mı kısıtlıyor acaba ? Baksana bir Kaç GHz de çalışıyor işlemci
Birde vsync açarak deneyebilirsin aynı mı oluyor diye
Ekran kartı saat hızı ne durumda @Uzi071

Uzi071

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Aslında yaşayabilir :D bazen bazı driverlar özellikle bazı oyunlarda sorun çıkartabiliyor ama aşırı olası değil Nvidia genel olarak stabil driverlar yapıyor. Anakart işlemci veya ekran kartını mı kısıtlıyor acaba ? Baksana bir Kaç GHz de çalışıyor işlemci
İşlemci 2.9 ghz de çalışıyor ekran kartına nerden bakarım bilmiyorum

Uzi071

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

MSI afterburner var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüm cekirdeklere baksana
Kısıtlıyor ise ne yapmam lazım evde değilim bakamıyorum

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Kısıtlıyor ise ne yapmam lazım evde değilim bakamıyorum
Normalde Intel de turbo boost var sizin işlemci 4.1 GHz görebiliyor ve alt çekirdelerde önemli biri yüksek diğerleri düşük çalışıyor olabilir veya genel olarak düşüktür veya sıcaklıktan dolayı kisitliyordur. Sıcaklıkları söyler misiniz ? Turbo boost kapalı ise acabilirsiniz.

Uzi071

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Normalde Intel de turbo boost var sizin işlemci 4.1 GHz görebiliyor ve alt çekirdelerde önemli biri yüksek diğerleri düşük çalışıyor olabilir veya genel olarak düşüktür veya sıcaklıktan dolayı kisitliyordur. Sıcaklıkları söyler misiniz ? Turbo boost kapalı ise acabilirsiniz.
Evde değilim test edicem kısıtlıyor ise ne yapmam gerek

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Bu tarz durumlarda genellikle sistemi arka planda rahatsız eden bir uygulama ve zamanla yapmış olduğun indirmeler Windows'un üstüne fazla bir yük atabilir.

Bu tarz durumlarda en sağlık çözüm yöntemi temiz bir Windows kurulumu ve bilgisiyarınızın toz ve termal macun bakımını yapmanız olacaktır. Sorunlarınız devam ediyorsa eğer donanımlar üzerinden sorunu bulmak en net çözüm olacaktır diye düşünüyorum.

PUBG'nin her dönem sıkıntılı bir oyun olduğunu unutmamakta fayda var.

Uzi071

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bilgisayar boşta böyle turbo boost nerden açılır bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayar boşta böyle turbo boost nerden açılır bilmiyorum
Fotoğraf yüklenmiyor

Son düzenleme: