egecanan123
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
sistemim i5 7.nesil 500 gb hdd 8 gb ram hd 630 ekran kartı 70 80 fps alıyordum ama nedense fps drop yiyorum neden neden
Kesinlikle katiliyorum ??O arada FPS drop HDD yüzündendir. Oyun her zaman mekan yüklediği için disk kullanıyor bazen hızı yetmeyince drop giriyor.
valorantOyun Ayarlarini Stabil hale getirmeyi dene Işe yarayacaktir Ve 70 80 fps hangi oyunda aliyorsun
satabil derkenOyun Ayarlarini Stabil hale getirmeyi dene Işe yarayacaktir Ve 70 80 fps hangi oyunda aliyorsun
Mesela çözünürlüğünü Azaltin ve deneyin olmadiysa gölgeleri Azaltin Sorun Düzelmezse Bir Uzmandan Ram Takviyesi isteyin Unutmadan Söyleyeyim Masaüstünü Temiz Tut Ve Şu işlemi Yap | Başlat > Güç Secenekleri >Yüksek Performans | Şu anda monitorum bozuk işlemi tam olarak anlatamamis olabilirim öyleyse lütfen düzeltin . iyi günlervalorant
Mesaj otomatik birleştirildi:
satabil derken
abiler oyunda istemci düşük fps diyorMesela çözünürlüğünü Azaltin ve deneyin olmadiysa gölgeleri Azaltin Sorun Düzelmezse Bir Uzmandan Ram Takviyesi isteyin Unutmadan Söyleyeyim Masaüstünü Temiz Tut Ve Şu işlemi Yap | Başlat > Güç Secenekleri >Yüksek Performans | Şu anda monitorum bozuk işlemi tam olarak anlatamamis olabilirim öyleyse lütfen düzeltin . iyi günler