Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
FOX TV haber spikeri Fatih Portakal, dün gerçekleştirdiği FOX Ana Haber’in yayınında sürpriz bir transfer haberini izleyicilere açıkladı. Reytinglerde dev bütçeli dizilere kafa tutan Fatih Portakal, Kanal D haber muhabiri Beril Oğuz'u transfer ettiklerini canlı yayında duyurdu. FOX TV haber'e Kanal D'den transfer olacak isim kimdir? Fatih Portakal'ın müjdeyi verdiği Beril Oğuz'un öz geçmişi. İşte merak edilen her şey...

cropped_content_fatih-portakal-fox-ana-haberin-yeni-transferini-duyurdu_89052yl9G2UedUx.jpg


Fatih Portakal, Fox TV Ana Haber'in dünkü yayınında sürpriz bir transferhaberini izleyicileriyle paylaştı. Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal'dan, FOX TV ekranlarında yayınlanan FOX Ana Haber'deki ilk haberinin sonrasında Kanal D Haber Muhabiri Beril Oğuz’a güzel bir jest geldi. Fatih Portakal gerçekleştirdiği canlı yayında, “Yeni bir sima gördünüz. Rakipten transfer ettik. Kanal D haberden bize geldi. Beril bundan sonra aramızda. Onu parlayan yüzüyle, aydınlık yüzüyle yapmış olduğu haberlerle izleyeceksiniz.'' şeklinde ifadelere yer verdi. FOX TV haber'e Kanal D'den transfer olacak isim kimdir? Fatih Portakal'ın müjdeyi verdiği Beril Oğuz'un özgeçmişi. İşte merak edilen her şey...

fatih_beril.Jpeg


YENİ İŞİNDE YENİ YAŞINI KUTLADI
1987 doğumlu, Marmara Üniversitesi mezunu Oğuz, mesleğe 2011 yılında Kanal D'de başladı. O günden bu yana Kanal D ve CNN Türk bünyesinde çalışan genç isim, yeni işinde aynı zamanda 30'uncu yaş gününü de kutladı.

beril_goAum_gAnA.Jpeg


"ONU PARLAYAN YÜZÜYLE..."
Fox TV'deki ilk haberinin ardından Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal'dan da Beril Oğuz'a güzel bir jest geldi. Portakal canlı yayında, "Yeni bir sima gördünüz. Rakipten transfer ettik. Kanal D haberden bize geldi. Beril bundan sonra aramızda. Onu parlayan yüzüyle, aydınlık yüzüyle yapmış olduğu haberlerle izleyeceksiniz" ifadelerini kullandı.

beril_oAuz.jpg


BERİL OĞUZ KİMDİR?
Kanal D haber muhabiri Beril Oğuz, FOX Ana Haber ekibine transfer oldu.

1987 doğumlu, Marmara Üniversitesi mezunu Beril Oğuz, mesleğe 2011 yılında Kanal D’de başladı.

O günden bu yana Kanal D ve CNN Türk bünyesinde çalışan genç isim, yeni işinde aynı zamanda 30’uncu yaş gününü de kutladı.

FATİH PORTAKAL KİMDİR?
1968 senesinde dünyaya gelen Fatih Portakal aslen Aydın Nazilli doğumludur.

İlköğrenim hayatını Aydın’da; Liseyi ise İzmir Atatürk Lisesi’nde tamamlamıştır. Yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde tamamlayan Fatih Portakal sunucu, gazeteci ve yazardır.

Fatih Portakal, 27 Eylül 1997 tarihinde Armağan Toper ile evlenmiştir.

Haber muhabirliğinin yanında radyo ve televizyonda başka işlerde de çalıştı. 8 ay Best FM’de ‘Fatih Portakal’la Konuşan Türkiye‘ programını hazırlayıp sundu. 2009-2010 yılları arasında Kanal D‘de ‘Ne yapmalı?‘ programının sunuculuğunu yaptı. Bu arada CNN Türk‘te “Seçim Çadırı ve Sokak TV” adlı 45 dakikalık, stüdyo dışı, canlı yayınları gerçekleştirdi.

2010 yılının ikinci yarısında Fox TV‘ye geçti. Fox Tv de sabah haberlerinde Çalar Saat programını sunmaya başladı. daha sonra sabah haberlerini bırakıp aynı kanalda Ana Haberleri sunmaya başladı.

Her cuma gece yarısı 00.30’da başlayan “Fatih Portakal’la Türkiye’nin Trendleri” programını yapmaya başladı.

Şimdilerde ise hafta içi her gün yayınlanan Fox TV Ana haber bültenini sunmaktadır.

2013 yılında İstanbul Aydın Üniversitesi‘nde öğretim görevlisi olarak çalışmaya başladı. 4. sınıflara “Araştırmacı Gazetecilik” dersi vermektedir. Aynı zamanda aynı okulda “Mahalli İdareler” üzerine yüksek lisans yapmaktadır.

“Medya Mektebi” adlı okulda “Haber Sunumunda Tarz” konusunda ders vermektedir.

FOX Ana Haber’in yeni transferi Beril Oğuz kimdir? / FOX Ana Haber Kanal D'den kimi aldı? / Beril Oğuz kimdir? / Beril Oğuz kaç yaşında
 
Üst