Fotoğraflarımın kopyası oluşuyor Yardım

atakankb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İphone 6 kullanacısıyım.
Whatsapp'tan arkadaşlarıma fotoğraf attığım zaman, gönderdiğim fotoğrafın kopyası galerimde kopyalanıyor.

Whatsapp ayarlarından otomatik indirme falan kapattım onlarla bir ilgisi yok. Yardım eder misiniz.

Derdest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
İphone 6 kullanacısıyım.
Whatsapp'tan arkadaşlarıma fotoğraf attığım zaman, gönderdiğim fotoğrafın kopyası galerimde kopyalanıyor.

Whatsapp ayarlarından otomatik indirme falan kapattım onlarla bir ilgisi yok. Yardım eder misiniz.
Fotoğraf yayını açıkmı sende? Birde ayarlar fotoğraf izinlerinden whatsapp kapat tekrar dene. Sonuca göre tekrar bakalım..

atakankb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
edit

Son düzenleme:

atakankb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Fotoğraf yayını açıkmı sende? Birde ayarlar fotoğraf izinlerinden whatsapp kapat tekrar dene. Sonuca göre tekrar bakalım..

Whatsaptaki fotoğraf erişimini kapattım fakat buradan kapatınca bana gelen fotolarda attıklarımda hiç bir şekilde kaydedilmiyor. Ben bana gelen fotoları kaydedeyim ama benim attıklarım tekrar fotograflarıma kayıt olmasın istiyorum

Derdest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Whatsaptaki fotoğraf erişimini kapattım fakat buradan kapatınca bana gelen fotolarda attıklarımda hiç bir şekilde kaydedilmiyor. Ben bana gelen fotoları kaydedeyim ama benim attıklarım tekrar fotograflarıma kayıt olmasın istiyorum
Anlattığın durum normal bir durum değil. Telefonunu kapatma tuşu ve home tuşuna basık tut kapanana kadar öyle tut kapanınca bırak. Açıldığında yine düzelmezse whatsapp sil telefonu tekrar kapat aç whatsapp yükle. Muhtemelen düzelecektir..
Ayarlardan fotoğrafları kapattığında gelen resimlere tıkladığında istediğini kayıt edebilir istemediğini etmeyebilirsin.