Fotoğrafçılık Mesleği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan megl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

megl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar abilerimize ablalarımıza birkaç sorum olacak.

Ben Orta sona yani 8. sınıfa gidiyorum ve seneye liseye gidicem, benim hayalimde hep fotoğrafçı olmak vardı hatta şu anda küçük bir fujifilm finepix s2980 im var :) ama öyle stüdyo fotoğrafçılar gibi değil, sokaktaki insanları, yüzündeki mutlulukları, doğadaki büyülü güzellikleri çekmek ve bu işin mesleğim olmasını istedim hep, sizden sorularım şunnlar, seneye liseye geçtiğim zaman hangi liseye gitmeliyim, örn: meslek lisesi gibi bir lisede hangi bölümü seçmeliyim ? Bu liseyi bitirdikten sonra hangi üniversiteye girmeliyim ? Ayrıca okula bitirdikten sonra bu ilgi duyduğum alanlara göre hangi işlere girmeliyim, bu işi ne kadar zevk için yapmak istiyosamda yinede bi para kaynağım, gelirim olması lazım :) Son olarakta bu bölümlere girince resim çizme yeteneğimin de olması gerekiyormu ? Şahsen cin ali bile çizemeyecek kadar 0 ım resim dersinde :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Iletisim meslek liseleri var babam orada radyo televizyon hocasi ve fotografcilik dersi kamera dersi profesyonel anlamda veriliyor ayrica studyo var cekim teknikleri photoshop kurgu falan da veriliyor tabi oradaki fotograf ve kameralar 5000 tl den basliyor boyle bir bolum tercih edebilirsin yalniz 2 defa konu acma bidaha

Th3 Arrow

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hobi olarak güzelde meslek ne denli iyidir bilemem istediğin hedefe ulaşırsın umarım :)

megl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevaplar için çok sağolun, bütün bölümlere baktım ama bitek ilgimi çeken bölüm fotoğrafçılık oldu :)