Merhabalar abilerimize ablalarımıza birkaç sorum olacak.
Ben Orta sona yani 8. sınıfa gidiyorum ve seneye liseye gidicem, benim hayalimde hep fotoğrafçı olmak vardı hatta şu anda küçük bir fujifilm finepix s2980 im var
ama öyle stüdyo fotoğrafçılar gibi değil, sokaktaki insanları, yüzündeki mutlulukları, doğadaki büyülü güzellikleri çekmek ve bu işin mesleğim olmasını istedim hep, sizden sorularım şunnlar, seneye liseye geçtiğim zaman hangi liseye gitmeliyim, örn: meslek lisesi gibi bir lisede hangi bölümü seçmeliyim ? Bu liseyi bitirdikten sonra hangi üniversiteye girmeliyim ? Ayrıca okula bitirdikten sonra bu ilgi duyduğum alanlara göre hangi işlere girmeliyim, bu işi ne kadar zevk için yapmak istiyosamda yinede bi para kaynağım, gelirim olması lazım
Son olarakta bu bölümlere girince resim çizme yeteneğimin de olması gerekiyormu ? Şahsen cin ali bile çizemeyecek kadar 0 ım resim dersinde 
Ben Orta sona yani 8. sınıfa gidiyorum ve seneye liseye gidicem, benim hayalimde hep fotoğrafçı olmak vardı hatta şu anda küçük bir fujifilm finepix s2980 im var