Fotoğraf arşivlemek için ücretli/ücretsiz program tavsiyesi

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Şimdi üstadlarım SDHD kartımda 13-14 gblık fotoğraf biriktikten sonra tarihe göre klasörleyerek arşivliyorum fakat tahmin edersiniz ki zaman alıyor.bu işi benim yerime yapabilecek program var mı?
örnek verecek olursam:
03.8.2011 tarihinde fotoğraf çekimi yaptım.bu gün çektiğim fotoğrafları 03.08.2011 adlı bir klasör oluşturarak harici belleğime yedekleyebilecek bir program arıyorum.tek seferde diğer günleri de yedekleyebilsin ayrı klasörler oluşturarak...anlatamadıysam şu şekilde arşivimi gösterebilirim:
RAW/ARW desteği de olursa tadından geçilmez :)
http://i56.tinypic.com/30m6150.jpg
30m6150.jpg

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
hocam onla klasör şeklinde yedekleyemedim :(

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Tarih etiketine göre sıralayabiliyor. Ana senin dediğin gibi klasörleri arşivlemez.
Aynı gün çekilmiş resimleri tarihine göre sıralayabilirsin.
overview_img3.jpg

panther76

Superlative Сasual Dating - Verified Ladies
Reaksiyon puanı
21
Adobe Photoshop Elements bunu kurman yeterli bende senin istediğin gibi bir program arıyordum. bu program ile klasörleri kendisi tarihlere göre istenirse fotonun çekiliş saatine kadar ayırabiliyor. tavsiye ederim.

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Tarih etiketine göre sıralayabiliyor. Ana senin dediğin gibi klasörleri arşivlemez.
Aynı gün çekilmiş resimleri tarihine göre sıralayabilirsin.
overview_img3.jpg

üstad picasa da aynısını yapabiliyor...galiba işime yaramayacak

Adobe Photoshop Elements bunu kurman yeterli bende senin istediğin gibi bir program arıyordum. bu program ile klasörleri kendisi tarihlere göre istenirse fotonun çekiliş saatine kadar ayırabiliyor. tavsiye ederim.

hocam ilk fırsatta deneyeceğim teşekkür ederim :)

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=61729]panther76[/MENTION] üstadım büyüksün önünde saygıyla eğiliyorum.derdime tam olarak derman oldun :)
[MENTION=98472]Black Wolf[/MENTION] adobe photoshop elements tam aradığımız yazılım.değişik varyasyonlar da yapabiliyoruz.tam istediğimi de yapabiliyorum... bilginize