Fotodan birini çıkarmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MBrv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Arkadaşlar adobe ps cs5 kullanıyorum.2 kişilik bir fotodan birini çıkarmayı denedim ancak arkaplan bozuluyor bu sefer.Arkaplanı bozmadan nasıl çıkarabilirim ?

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Fotoğrafı görmeden yorum yapmak zor... Eğer arka plan çok karışık renklerden oluşuyorsa detay çok fazla varsa bu iş uğraştırır...

Bu işin bir başka alternatifi var...

Çıkarmak istediğin kişiyi fotoğraftan çıkarmak yerine

Yeni bir uygun arka plan bulup fotoğrafta kalmasını istediğimiz kişiyi çıkarıp yeni arka plana monte edebilirsin...

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Evet arka plan biraz karışık.Çıkarmak istediğim kişiyi çıkaramıyorum çünkü 2 arkadaşın bir kolu diğerinin omzunda ve yeni arkaplanda belli oluyor bozukluk.Arkaplanı tamamen değiştirmeyi denicem.

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Sen resmi özel değilse yolla bana ve denerim olur mu ?
Güzel arkadaşım k.bakma resim özel ya :) Artık ufak hatalar olsa bile büyük bi kısmı halloldu gibi.İlgin için sağol :flowers:

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
biraz ince iscilikle, pixellerle ugrasilirsa gerceginden daha orjinal yapilabilir ama böyle anlatmakla olmaz ya anlayan birine yaptiracaksın yada kendin tırmalıycaksin.

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Valla halloldu gibi.Arka plan renk tonlarında biraz oynama oldu.Onlarıda auto ton ve auto contrast ile hallettim ama bu sefer de kestiğim noktalarda hata oluşuyo.Zoom layarak halletmeye çalışıyorum bakalım olcak gibi :)

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
inpaint isimli bir program var. Resimdeki istenmeyen şeyleri silmekte başarılı :) İstersen onu dene.