Yok artık bu gerçek mi ?Ekli dosyayı görüntüle 142799fiyat konusunda ne düşünüyorsunuz? (bence çok ucuz)
Yok artık bu gerçek mi ?
FS2020'de bu fiyata düşer mi bir gün?![]()
Bunu kesinlikle almam gerekirdi ama PC kaldırmaz. ?Ekli dosyayı görüntüle 142799fiyat konusunda ne düşünüyorsunuz? (bence çok ucuz)
olsun hocam alın geleceğe yatırım önemliBunu kesinlikle almam gerekirdi ama PC kaldırmaz. ?
Para da yok alacak ki. ? Forza gibi bir oyuna güzel para ama para yokki yok hiç 00000olsun hocam alın geleceğe yatırım önemli
Sanmıyorum. Öyle olsa indirimli belirtirlerdi muhtemelen. Bence steamin oldukça düşük dolar kurundan dolayı bu. Ama ne olursa olsun şu anda olması gereken fiyatta olduğundan kaçırmadım ve hemen aldımEvet gerçek duyunca şaşırdım ama bir süreliğine gerçek gibi 4 5 ay sonra eski fiyatına döner
Attığınız için teşekkürler bakacağım.Ekli dosyayı görüntüle 142799fiyat konusunda ne düşünüyorsunuz? (bence çok ucuz)
Knk bunun bide indirimi var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyunların bazılarının %75 indigini düşünürsek 23 tl ye geliyo![]()
Çok yanlış bir algı içindesiniz, Afrikadaki çocuklar su buldukları için sevinirken sen burada bir oyunu alamadın diye fakir oluyorsun. Cidden yazık.Üff sinir oldum çok fakirim ?
alıyım mı sizce forza 4 ün normal fiyatı kaç tl
Ben o şekilde fakirlikten bahsetmedim. Oyunlara verecek param yok. Bundan bahsettim.Çok yanlış bir algı içindesiniz, Afrikadaki çocuklar su buldukları için sevinirken sen burada bir oyunu alamadın diye fakir oluyorsun. Cidden yazık.
alacağım. ultimate mi normal edition mi sizce?
Oyun mu 4.20 yoksa DLC mi 4.20 ?Ekli dosyayı görüntüle 142799fiyat konusunda ne düşünüyorsunuz? (bence çok ucuz)
Kızgın atılacak ne var anlamadım?Çok yanlış bir algı içindesiniz, Afrikadaki çocuklar su buldukları için sevinirken sen burada bir oyunu alamadın diye fakir oluyorsun. Cidden yazık.
Abi aldım aldım diyip durma be ? Alıyımmı yani olmayan PC le oynarımSanmıyorum. Öyle olsa indirimli belirtirlerdi muhtemelen. Bence steamin oldukça düşük dolar kurundan dolayı bu. Ama ne olursa olsun şu anda olması gereken fiyatta olduğundan kaçırmadım ve hemen aldım![]()
1 kere aldım dedim yavAbi aldım aldım diyip durma be ? Alıyımmı yani olmayan PC le oynarım
, ?1 kere aldım dedim yavKızma hemen
![]()